Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mivel szorzózármentes így csak felrakod 20x-ra és meg is van a 4 GHz, megkeresed azt a feszültséget ahol stabil is. De nem megy mindegyik 4 GHz-et vagy csak túlzottan sok fesszel azt érdemes észben tartani. 1.4V-ig próbálhatod, felette már kicsit okosabban kell nem tudom ezeknek hol a vége, még nem volt AMD procim, majd most lesz. De mintha kicsit feljebb írták már volna. Ha alapfeszen is viszi akkor meg klezd el visszafele, mert ha olyan jó a proci akkor kisebb fesszel is megy.
Ha nem csak az órajelkurkászás a fontos, hanem teljesítményt is akarsz akkor a memóriavezérlőt is érdemes feltenni 2 GHz-ről ameddig bírja. 2.5-öt szerintem tudni fog. Ez is sokat számít. Persze ennek is kell valószínű fesz, nem tudom mennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő