- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- iPhone topik
- Mobil flották
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
speedydb23 #39182 üzenetére
Jah, nem vettem észre bocs.
Két hónapja lett bele egy kisebb kari, akkor tettem vissza alapra, akkor még minden ok volt. Most került bele kettő nagyobb és húznám vissza de nem lehet. Nem tudom milyen állapotban lehet, de nem hinném hogy az a baja, mert nem húzom akkor is csinálja. Semmit se csinálok vele, Defaulton elindul és megy remekül, Winből tudom húzni ugyanúgy csak az fos. Szóval Defaulton megy, ha Enabledre rakom a CPU Host Clock Controllt akkor már vége. Hozzá se nyúlok, ugyanúgy 333-on van és már nem éled fel a gép csak másodjára, ismételten Defaulton kikapcsolt Host Clock Controllal. Próbáltam 250-en is, sehol semmi. Ha ehhez nem nyúlok, hanem a PCI-e frekit állítom Autorol 100-ra, akkor elindul a gép, de ha bemegyek a Biosba megint Auton van. Full ketty, soha nem csinált ilyet egy gépem se.
Az nem lehet baja, hogy most két vidi van benne CrossFire? Nem azért tiltogat vagy kettyózik be a Bios? Teljesítmény ugyan annyi, előző volt 150W ezek meg 2x80W.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Automobilista 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eBay
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest