Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Apollo_21
üzenetére
Szerinted amin véletlenül bejön a win azt az órajelet már le kéne hogy lehessen stabilizálni?
Jó is lenne ha így működne hogy amin beindul az már jó is.

Nekem sem stabil 4GHz a tesztprogikban de mivel másban nincs gond nekem sikerült túltenni magam ezen a hatalmas lelki problémán és használom akkor is úgy. Igaz álmatlan éjszakáim vannak hogy 3 óra prime után mért indul újra a gép, de játék és bármi egyébben meg nem. Pedig a világon a legfontosabb a prime 95 futtatni 36 órán keresztül és arra elélvezni.
Részemről befejeztem ha értetlenek vagytok. Továbbra is ajánlom az általam linkelt topikot és nézd meg kinek menyit megy ez a cpu, ha tele van 4,5GHz-es darabokkal akkor megértem a felháborodásod de nem lesz.
Amúgy igen fasza az a hűtő kegyetlen brutális kinézete van

-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest