Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkosAkos
aktív tag
válasz
barisj
üzenetére
Hát nekem ez van: képernyő teteje, alja.
Én csak felül a legfelső menüben tudok állítani,alul mindig csak megjelenik az amit felül beállítottam és a nála kisebbek(pl. felül be van állítva 3,6GHZ,de alul márcsak ezt és ez alattiakat tudom,de ha 3,2 van beállítva akkor már csak azt és az alattit)Valaki segítene az előző hsz-eimben és most???
A linkelt órajelen,stb játszottam egész nap,míg most egyszercsak játék közben bejött ez a kép:[link].És még ma volt a kérdésem,hogy ugye nekem 3,8GHZ-nél azonnal kifagy a játék. Vegyem feljebb a feszültséget? Meddig vehetem alap CPU hűtővel?
De talán a legfontosabb kérdés: Ugye nekem a procim gyenge(nem hajtja ki a VGA-t) nem a VGA?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4079, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest