Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT Master Edition - mestermunka
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupii
tag
Azt hiszem, nem csippan. gondolom ez a legrosszabb eset...
Tehát így, hogy nem csippan, akkor gondolom a POST sem fut le, és nagyobb baj lehet. Ezt viszont nem tudom pontosan, hogy csippan-e vagy sem, mert a tápot azóta eladtam, de csak azért, mert így is úgy is aktuális volt egy másik, de ma beszerzek egy tápot hozzá. Ha esetleg csippan, akkor mit lehet kezdeni vele? és mit lehet kihozni belőle, ha nem csippan? 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát így, hogy nem csippan, akkor gondolom a POST sem fut le, és nagyobb baj lehet. Ezt viszont nem tudom pontosan, hogy csippan-e vagy sem, mert a tápot azóta eladtam, de csak azért, mert így is úgy is aktuális volt egy másik, de ma beszerzek egy tápot hozzá. Ha esetleg csippan, akkor mit lehet kezdeni vele? és mit lehet kihozni belőle, ha nem csippan?