Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocky100
csendes tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Köszi szépen a te reagálásodat is
Tervezek jövő év elején új konfigot amúgy.Itt hozzá teszem hogy maximálisan megvagyok elégedve a Gigabyte alaplapommal, viszont az új konfigomnál majd nem fogok spórolni az alaplapon "se"
Az már biztos hogy Intel lesz, lévén hogy Intel párti vagyok, és Nvidia lesz a videokari is.
Remélhetőleg jövőre megoldódnak majd a HDD helyzetek is, ugyanakkor sajnálatos dolog ez az árvíz, így érthető sajnos miért szöktek az egekbe az árakMég egyszer köszi.Szeretem ezt a fórumot, itt mindig gyors és szakszerű tanácsokkal látják el az embert
Hozzáteszem én is igen komoly szinten értek a Hardware-hez, össze is legóztam már pár konfigot(van egy feelingje a dolognak), és term egyiknek sem volt soha semmi baja.Csak a tuninggal állok hadilábon, bár alapfokon az is megy, csak részletesebben kezd kínaivá válni.Ja nem, hazudok, két ótvar Asrock alaplap fél éven belül megadta magát, de az nem az én hibám volt 
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tervezek jövő év elején új konfigot amúgy.Itt hozzá teszem hogy maximálisan megvagyok elégedve a Gigabyte alaplapommal, viszont az új konfigomnál majd nem fogok spórolni az alaplapon "se"