Hirdetés
- Újratervezi az Apple az iPhone előlapját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
joker1220
üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a GTA4-nek prociból semmi sem elég, legalábbis én pont azért nem játszottam még végig egyik IV-es epizódot sem, mert sajna nincs még olyan gépem amin a számomra minimum elfogadható 80-100PS-el elmenne. (hiába vettem meg, és egyébként el is kezdtem, de nem tudtam élvezni
) (szerk.: és medium-on meg nem vagyok hajlandó
)A jelenség amiről beszélsz az valamelyik hardvernél vagy throttle ,vagy túlzottan sokszoros hibakorekció (pl USB-nél is lehet!). Eltüntetéséhez (feltételezve hogy a táppal és a hőkkel minden rendben van) vagy vissza kell venni valaminek a sebességéből, vagy több feszt kell odavágni. PL. próbáld meg a ramokat 1.8V@800Mhz-en hogy akkor is megtörténik e.
Easytune hasznos tud lenni bizonyos dolgok kipróbálásához, de a vele járó stabilitási problémák miatt nem közkedvelt a használata, és szvsz nem is lehet addig eljutni vele mint BIOS-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) (szerk.: és medium-on meg nem vagyok hajlandó
)