Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
eight
senior tag
válasz
Csokiii
üzenetére
Az a baj,hogy abban alapban viszont nem látok tuning lehetőséget. A legtöbb amit tehetsz, hogy szoftveresen tuningolod, de ne várd hogy nagyot tudsz majd előre lépni, sajna valószínűleg már elég kis növekedés után is instabillá fog válni.
Nem tudom hogy a CD-n kaptál e valamilyen OC progit, de a clockgen-el elvileg egy darabig el kell hogy juss, csak arra figyelj hogy a AGP/PCI fixálva legyen 66/33-on.
A ramoknak adj +0.2V-ot a biosban, aztán kezdetét veheti a kinzás
Az alaplapodnak megfelelő clockgen-t linkeltem, amikor megvan a végső FSB, ajkkor csinálj egy sima txt file-t notepad-al (mondjuk oc.ini), és tedd ezt bele:
[CG-ICS952607]
FSB=210 (ide a legnagyobb stabil fsb-t kell beírnod)
AGP=66
stb.... mindent amit beállítottálés indits el indítópultból egyszerűen a clockgent így:
CG-ICS952607.exe -file=oc.iniŐszintén mnegmondom, fogalmam sincs hogy ezzel mire fogsz jutni, ha mükszik akkor elvileg azért 150Mhz-es emelésnek minimum sikerülnie kell, de sajnos az a lap híres arról hogy bizonyos memcsikkel 220fsb felett furcsa videójel hibákat produkál.
Igazából én a SetFSB progit jobban "szeretem" (ha a szoftveres húzást szeretni lehet egyáltalán), de annak csak az eredeti verziója engedi a túlhajtást, a simában csak nézelődni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Escape from Tarkov
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest