Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Most nézem csak, a 258-as hozzászólás volt az enyém
Jah, pontosan nem tudom megmondani, mert bordás, ami ragasztva van, és nincs kedvem szétbontani
Adataim között 815 volt, akkor épp azon ment, ezt módosítottam 850-re (4-4-4-12). Lehetne még vele kísérletezni, de a procim se egy tuningbajnok, meg elég nekem ez is. Amit nyernék vele, az max a tesztekben mutatkozna meg, azokat meg annyira úgyse figyelem. Lényeg, hogy jól fut a Jericho azt kész 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Adataim között 815 volt, akkor épp azon ment, ezt módosítottam 850-re (4-4-4-12). Lehetne még vele kísérletezni, de a procim se egy tuningbajnok, meg elég nekem ez is. Amit nyernék vele, az max a tesztekben mutatkozna meg, azokat meg annyira úgyse figyelem. Lényeg, hogy jól fut a Jericho azt kész