- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
darál0w #23787 üzenetére
Na én abbahagytam ennek a lapnaka huzogatását.Hiába adok én bárminek feszt,ha a FSB-t 300 fölé nyomom akkor nem akar elindulni a gép.Nem elég hogy egyszerüen nem indul el,de totál lefagy! Gondoltam egyet és 1333 OC módban beállitottam az optimized modot,akkor az FSB-t 333-ra állitja alapból.Na innen töl sehogy sincs tovább,hiába resetelek már a BIOS se jön be,igy nem tudom átállítani az értékeket.Reseteltem a CMOS-t de akkor is megmarad az optimized beállitás és szintén nem tudok belépni a BIOSba,kivettem az elemet majd ujra betettem de azzal sem értem el semmit.Az a leg meglepöbb hogy ilyenkor ha bekapcsolom a gépet akkor pár másodperc mulva kikapcsol a gép magától,majd utána bekapcsol megint kikapcsol...és igy tovább,nem lehet tenni semmit csak ha a táp főkapcsolóját nyomom le.
Át kell szépen jumperolni az FSB minimum 1066 OC modra mert annak az optimalizált módja már 300 alatt van és csak akkor lehet belépni a BIOSba.......huuuuuuuu
Na de 1066 OC módban csak 280-ig engedi felnyomni az FSB-t.Akkor FSB 280 manual modban majd vissza jumper 1333 OC-re és FSB manualon 300-ra.
Ennyi,ez többre nem képes
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest