- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghandi
aktív tag
válasz
darál0w #23766 üzenetére
Sajnos az én házamba csak mATX lap fér el rendes ATX már nem.Gyorsan kelett vennem valamit és akkor még nem gondoltam az ilyen esetekre,csak a tudás volt a lényeg és az adatlapja alapján jónak látszodott,és az ára is jó volt.
Az integrált VGA-t sose használtam,az mindig ki van kapcsolva,most egy GTS 250 van benne.
Mostanában gondolkozok is azon hogy eladom ezt a lapot és veszek egy másikat ami mATX és a tuningra is alkalmas,de öszintén szólva nem nagyon találok ilyet.Pedig mostanában már egy Maximus Formula használtan 15-ért is kapható,árban jó lenne,csak a mérete
Te esetleg nem tudsz valami tuningbarát 775-ös DDR2-es mATX lapot ajánlani?
Lehet visszalépés de a G31 jobb lenne? Olyan van egy havernál elfekvöbe,igaz az is Asrock
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest