Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
acc200
tag
válasz
darál0w
üzenetére
igen-igen, de ezzel csak max 1 alapvásárlást spórolnék meg.. viszont az 1366-os alaplap elég drága, de az i7es procik viszont elég gyorsak is, meg ott szükség esetén 8 mag is a rendelkezésedre áll, ha jól tudom..
de am értem, h mire akarsz kilyukadni, csak ez az én hülyeségem mondjuk, h intel párti vagyok..
józan ész azt diktálná, hogy 1 AM3as alaplap és akk lehet majd idővel másik procit bele, viszont az i7 elég szimpi, meg az i5 is.. meg mondjuk az i5 az már viszonylag olcsó is, míg az i7 70től kezdődik.. nembaj lesz az még olcsóbb is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de am értem, h mire akarsz kilyukadni, csak ez az én hülyeségem mondjuk, h intel párti vagyok..
józan ész azt diktálná, hogy 1 AM3as alaplap és akk lehet majd idővel másik procit bele, viszont az i7 elég szimpi, meg az i5 is.. meg mondjuk az i5 az már viszonylag olcsó is, míg az i7 70től kezdődik.. nembaj lesz az még olcsóbb is..