- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
ultimatgold #41906 üzenetére
3,2-n? az gyárilag 3.4es..visszavetted? amúgy..kb 1,4V-al vinnie kellene a 3.8at simán.
-
Apollo_21
addikt
MEglesz..egyelőre megelégszem a 4gz-el 1.25-ön...ezen jól megy..még kordába tartható hőmérsékletileg is..felette is eldöcög de már a 70en túllép néhol.
Nemtudom itt megosztottam-e az aggodalmam miszerint több progi egyszerre való ablakjai akadást apró fagyást okoznak..most húztam újra a rednszert..a toshiba 2tb-os vinyó volt a gond...hulla lassú volt rendszernek..
A másikfele az user error..de ide köthető..."a miért nemlátta 2tb-os vinyót a gép, win reinstall után"...vmiért nemadott betüjelet, ennyi nyügje volt csak türelmetlen voltam utánna nézniÉs formatáltam anno amikor televolt adattal.
Mostmár nincs akadás..a kis samsungra raktam a win-t jó minden!Köszi a tanácsokat!
-
Apollo_21
addikt
Szia! köszi a választ..sajnos 4.2-n több óra játék után..csakugy megfagyott...ugyh 4ghz-en fut, most úgytűnik játék után sem hal meg
Egyelőre nyugodság van, de sajnos 1.25öt kér...lehet anti példány is...a tuning mindíg is lutri volt..de vhogy többet vártam és kevésbé melegedést...
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Visszatértem a 3570K-val, kiderítettem a lap szerint 1,22V "kap" ez az alap vcore a procimnak.
Most visszább vettem 1,216ra -0,025offsettel..ha ennél lejjebb rakom tuningnál akkor azonnal kékhalálozik.
4.2-t sikerült így elérni vele. Core temp mérései alapján a magok 64-68fok között ingáznak full load alatt..de még csak terhelés teszten. Ha játékok alatt nemmegy feljebb akkor ez elfogadható érték hőfokokat tekintve? -
Apollo_21
addikt
válasz
RetepNyaraB #41728 üzenetére
Nemakarok sokat offolni...nemjó helyen vagyok a gonddal...
Az egér Roccat Lua vezetékes.
A lapon procin memón kívük nemcseréltem semmit se. Mezei Amd fm2-ről váltottam vga, táp, egér, bill, monitor maradt minden más cserélve lett 1155ös intelre..z77extreme 4-m és i5 3570K, memória pedig 16gb kingston hyper X genesis grey lett. Memót már néztem benne másikat vga-t is..azokkal is ugyanez.
Esetleg átkéne ugorjak a merevlemezesbe hátha vki megfejti h a toshiba 2terrás nemtetszik neki...Első telepítés óta ezt csinálja, nemtudom tesztekben h kéne teljesítsen de az fm2-es 750K-m 4,2re húzva majdnem h tizedre annyit kap mint ez...ami eléggé nevetséges kategória.
1-2játék dobódott csak fel..ott talán érezhetően jobb az i5. -
Apollo_21
addikt
válasz
RetepNyaraB #41726 üzenetére
Ok, majd ráfekszek az egér ugrálásra...mert sajna eredeti és nem eredeti friss win alatt is tapasztalom...speedstep és társait kikapcsoltam..nem segített...
A vcore-hoz csak azért nemnyúltam mert offsetbe lehet csak kapcsolni és ott + vagy - értékekkel játszani.
AMD-n egyszerübb volt mert csak lenyílik a lista h akkor 1.2? vagy h 1,225..stb...
Mind1 is..egérakadás csak 3-4aktív progi ablak esetén van csak se játékba sem simán böngészéskor. -
Apollo_21
addikt
válasz
RetepNyaraB #41723 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ, de azért kilőhető opció az órajel ugrálás?
-
Apollo_21
addikt
ÜDv ismét!
Látom 2napja nemigen aktív a topic...a 2nappal ezelött feltett kérdésem átvariálnám/ egyszerűsíteném.
Ivy 3570K finomítanék, biosba szeretném kikapcsolni a felhasználás függő autómata szorzóállító lehetőséget, mert zavaró h 2mp-enként ugrál 1600-3400ig kihasználtás pedig 5%-15%ugrik és ilyenkor megakad az egér is...
Tuning csak akkor szempont ha "ezzel" zárható ki ez a funkció!Köszönöm!
-
Apollo_21
addikt
Szevasztok!
i5 3570K-t szeretnék viszonylag alacsony fessz emeléssel tuningra bírni, 4ghz tegnap megvolt de auto fesszel, ez sztem nem baj, de nemhagynám így auton....a cél 4,5ghz.
A lap egy Asrock z77 extreme4-m, a gondom, az hogy a turbó órajelet amint manuális szorzó állításra rakom, nemlehet a turbo menüre menni....és 1,6ról ugrál másodpercenként 3,4-re vagy a turbóra mikor hogy....Ezt szeretném megszüntetni, valamint manuálisan megadni neki a szükséges fesz értékeket.
Ebben kérném a segítségeteket. -
Apollo_21
addikt
válasz
pepsi16002 #41424 üzenetére
Olvasás óra? ismerős? írtam h NEM tudnak segíteni akik épp ittvannak..a TE esetedben..ne idegesíts már!!!!
-
Apollo_21
addikt
válasz
pepsi16002 #41421 üzenetére
A fórum jó...max épp nincs itt a kérdezés ideje környékén olyan ember aki épp tudna segíteni...
-
Apollo_21
addikt
Egy kis Fm2 750K tuning
Aida stressz teszt beáll 61fokra; magonkénti hőfok 64re...ez még éppenhogy elfogadható számadat sztem.
Fesznek 1,375V lett megadva így 4,2Ghz-et sikerült kisajtolni belőle de mennemég..csak tré rá ez az Antec.;Ram feltolva 1600ra mert automatán nemkezeli vmiért; így a feszt is én löttem 1.65re..mert ő 1.48on nyomná.....Proci turbo és energiagazdálkodások kilőve. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni Fm2 tuning téren...minden rendben van vele..turbo kikapcs...4ghz-en jelenleg 1.375V-el..offset 0án...ledobja néha 1,368V-ra de nem tragédia. Viszont ha stabilitást tesztelek vagy vmi ami 100on tekeri felmegy 55 fokra is..van h ezt is meghaladja... cpu world..szerint a 4ghz igaz turbo beállítással 1.35V-al van meg..
Allulfeszeléssel is tuningolhatok? vagy neállmodjak róla hogy 1.35nél kevesebbel is elmegy 4ghz-en? -
Apollo_21
addikt
válasz
sixpak #41160 üzenetére
Úgy kezdtem a mondatom h én leszek a napi troll
De egyébként nemkövettem figyelemmel..ha a hőfok értékek milyensége volt elsőkörben a kérdés..akkor igen..sztem megfelelnek..de tényleg nemfigyeltem a fő irányelvet amin indult a kommented
Ezer bocsánat, csak elpróbáltam indulni a szokásos oltáson ha lemerem írni h 25fok a proci és 20fok van..jön a fizikai lehetetlenség kérdése
Gondoltam itt sem én leszek az egyetlen de nemígy lett
-
Apollo_21
addikt
válasz
Hysterycs #41077 üzenetére
Elvileg elérhető a 4ghz...szinte 90%ba tuti h fogja bírni...de ha inkább a nyers erő kell tuning nélkül..és nemsokat kell ráfizetni intelre..tehát értem ezalatt, h lutrinak érzed..mert h az...és senki nem garantálja neked...akkor vedd az Intelt..és azzal biztosra mentél..persze ha ott nincs ugyanígy kitűzve vmi cél..ami ugyanugy kétes lehet.
-
Apollo_21
addikt
Hi, nemigen tudom rábírni a procit a 4,5-re...foglalkozzak még vele? jelenleg 1.45-el 4.3 a stabil...nem melegszik nagyon..tehát ez nemakadály... 1,47re érdemes felrakni? hátha?
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Van egy X2 370K-m 1,4el viszi a 4ghz-et ez a "gyári", feltettem 1,425re..4,5el hasít jelenleg.
Turbo kilőve...természetessen. C6 és C&Q mód is.
Annyi a kérdés ezzel kapcs..hogy droppol a lap ugye..tehát ez az érték lemegy kicsit..az off-set et hova merre kellene állítani? én gondolnám hogy +0.12V ot kellene neki lőni..de jobb volna egy szaki véleménye. -
Apollo_21
addikt
válasz
P.Dude #40852 üzenetére
Autótuning progikkal ne!
De így látatlanba azt mondanám h cpunak kellene egy kis + kakaó..és úgy 1próbát!
Tedd manuálisan Bios-ba 1.3ra...hátha... ha úgysem jön össze akkor inkább képeket a Bios beállításairól..és pontos leírást az egész masináról, mindenkinek könyebb lesz úgy -
Apollo_21
addikt
válasz
ben-csab #40814 üzenetére
Hmm, megérhet egy újrapasztázást a dolog..az a hűtés fényévekkel jobban kellene teljesítsen mint most.
Szedd le a tuningot ha most van a procidon...hűtés leszed újrapasztáz..tedd visszará, inkább ellenőrizd 2x h rendesen felfekszik vagy sem. Egyelőre jobb 5let nincs... -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
X3 720Be túlhajtása...sikerült már..bő 1hónapja 4maggal és 3.7en használom..eddig nemjött elő a "hiba";
Cinebench sosem volt még fent..1hete gondoltam felteszem...azonnal újraindulás...feszt feldobtam 1.4ről 1.42re..ez megoldotta...más progik vagy játékaim nem terhelték volna be annyira eddig h ez kiderüljön h elvérzik 1.4es fesszel? -
Apollo_21
addikt
válasz
CyraxNukem #40613 üzenetére
A CCC autó tuningja..ill az AOD-s az egyenlő a 0-val..ott nálam sem bírta az általa kitűzőtt beállításokat..mindíg minden fesz értéket érdemes manual-ra dobni mégha nemis állítjátok el..a megadott értékről..mert auto-ba túlsok feszt enged neki..ez is okozhat simán túlmelegedést és instabil/hibás mükődést fog eredményezni. Érdemes megnézni a hőfok értékeket..a hűtés helyes felfekvését...pasztázást hogy rendben vannak-e. tuningot ha van vmin vedd le..táp márkája is fontos lehet hátha az haldoklik, egyéb komponensek amik vannak jó volna tudni..hátha a határon mozog a táp és amiatt...
-
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40589 üzenetére
Fm2+ az AMD legújabb proci foglalata..jobban mondva APU-jának...(APU=cpuba egy integrált vga).
És én ezen a vonalon akarok épp elindulni.....elöször egy kis x2 370K-s FM2 -es Athlon II-m lesz benne..de megteszi..aztán ha kiadják az új "APU"-kat is amik direkt +os laphoz készülnek jön azisDe arra várni kell.
1-2hét és telelesz a ph érdekes új alaplapok tesztjével/bemutatásával..de mégcsak most kezdenek el szállíngózni -
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40587 üzenetére
Proci a limitáló tényező a vga ellenében sajnos..4mag...ez megint csak "sajnos" mert alig van néhány játék ami kihasználja a 2-nél több magot...
De mondom 1hét és érkezik az Fm2+ os újdonság..majd az ide vonatkozó dolgokat megis osztom a topicjába..elvileg...első ízben veszem fm2+-ot..."még" nincs senkinek. Persze valszeg azért mert cirka 4napja láttam meg boltba az első lapot hozzá -
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40585 üzenetére
Persze, melegedik mint az á...t..most 2 játékvizem van..épp egybe akarom kötni öket, már ami a 2db 120as radit érinti..ésakkor jólesz..de most 32fok...ami elég jó, 23fokos szobába..jól szellőzik a ház, elvan
Fesz épp 1.392V-1.4V kereken....épp gépcsere....1héten bellül. -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40577 üzenetére
Képet otthonról küldhetnél ide a fórumba...de én megpróbálnám esetleg cpu feszt feljebb vinni 1.375re...
Az a proci a legtöbb esetben..ha jól értesültem...3.4-3.6ig simán feltehető..gondolom gyárin van a kis x2 550ed...Mert akkor 3.1..
Ha persze a fogyasztás nem zavar...akkor feltekerheted mondjuk az elöbb említett órajelek valamelyikére is...1.4el már bőven mennie kell.
És igen cpu fesz manual
Szal elsőnek megnézném teljesen gyári órajelen 4aktív maggal de 1.375ös cpu fesszel..ha úgy nem kezd el fura dolgokat csinálni örülhetsz..és futtathatsz pár teszt kört ibt-vel akár..vagy linX el...amivel épp gondolod, a legtutibb ha vmi játékot dobsz be mint tesztelés
Annál jobb nemlesz hiszen erre is használod
-
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40575 üzenetére
Neked az EC Firmware-s név jelenti a magfeloldást ezt hybridre kell tenni.
Please ensure that you have set Windows to use all 4 cores by going to “msconfig ► Boot ► Advanced Options ► Number of Processors. If you still don’t see unlocked cores, then most likely that your disabled cores are defective.
Ebbe kellene beleturkálnod itt azt írja szépen le. H némely esetben előfordul h hybrid mód után látszólag biosba ott a 4mag cpu-z nem jól látja és a win sem..tehát msconfig parancssorba szépen beír..és ott bemész a többi al"mappába" majd megnézed mit ír...mindjárt csinálok énis ilyet h tudjak mondani támpontot róla
Na megcsináltam..futtatásba beirod h msconfig
elöjön a kis ablak...itt rámész a rendszerindításra ott kiválasztod a speciális beállítások fül-et..
felső menürész..processzorok száma ez nincs bepipálva alapba..ott sztem rákéne menj h 4..és restart..ezután 4magnak kéne látni a win-ben is..ennyi a "trükk".Esetleg egy bios képet h mennyi feszt kap....aztán kitaláljuk h mit kellene csinálj..
-
Apollo_21
addikt
válasz
tevike #40549 üzenetére
Vmi hasonló beállítást kellene találnod mint itt Ez egy Msi lap; én úgy jártam..kis tudatlanként h átnyomtam enabled-re..és kiirta h oké megtörtént..majd ugyanugy csak 2mag maradt aktív..aztán kellett neki asszem +1 restart h észhez térjen h történt egy változás..aztán jelezte a lehetőséget h a 4. mag aktíválható.
Ha még nem próbáltad tégy próbát. De azis lehet h nálad az "alvó" magok hibásak... -
Apollo_21
addikt
válasz
Merula Alba #40546 üzenetére
3-4x elég procira bőven...gpu-t még nem "nyálaztam" újravele; az túl friss még
-
Apollo_21
addikt
válasz
Merula Alba #40541 üzenetére
Arctic Cooling Mx-2; Mx-4 az All time favorit paszták...ezeket érdemes használni.
Nem nagy összegről beszélünk...kár spórolni ilyesmin...ezek tökéletesek lesznek bármire is kell! -
Apollo_21
addikt
válasz
Merula Alba #40537 üzenetére
Avagy nem fekszik fel rendesen a hűtő..ezis benne lehet a pakliban. Mozgasd meg nem-e lötyög..stb..a pasztázást újra végezd el..hátha...ahogy elöttem is írták.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Gabrikovics #40396 üzenetére
Köszi, megoldódott a probléma
Nem egy tuningos dbEgy kis toronyszerüség van rajta
Persze a 965Be hűtésem megmaradt anno..de 2200nál nemmegy továbbinkább kihasal a memória miatt valszeg
Mind1...nővéremnek akartam ezt a lap proci párost...mert ez nemmelegedik el..ellenben a mostanival.
Nemgond 2.2megvolt...38 fokos volt terhelés nélkül.
Majd egyszer lesz belőle vmi -
Apollo_21
addikt
Hali!
Most egy Athlon X2 4000+ (2x2,1Ghz) Brisbane magos procit szeretnék meghajtani.
Lapja egy MSI K9N Neo V2.
Olvastam hogy 1.35 a fesz amit lehet neki adni..efölé szabad menni?
Tehát ebben jártas embert keresnék2.5Ghz körül a cél, talán felette...
Nemtudom mivel veheti fel a versenyt egyáltalán, vagy hogy mennyit fog dobni rajta.
De jelenleg a net és a film is eléggé halottasan fut alatta... -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
X3 720BE a szóban forgó páciens, 1,375V kap a cpu 1.225öt az NB így képes 3,7Ghz-en menni normális hőértékek mellett [idle 42, load 55] aktív 4. maggal is. Érdemes ezt feljebb piszkáljam? esetleg mégtöbb kihozható belőle?
Nagyon úgyérzem hogy ez lenne a vége. -
Apollo_21
addikt
válasz
#90933760 #39336 üzenetére
Magokra lebontva megnézem este..nemirattam ki külön magonként játék közben..de így elég fura sztem....merth átlagba 10-ből 7játékban elöjön az a típusú gond h az épph játszható határig leesik az fps aztán elég jó..majd ismét...tegyük fel sc2 full hd kimaxolva és 40fps-től egészen 70-80ig mozog...és a cpu kihasználtság ilyen 35%..2012es most wanted..29-50fps között ugrál cpu 55%..
Este megnézem ezt a dolgot..vagy amint hazaérek tesztelek....
Köszönöm hogy rávilágítottál a külön magokralehet h levan terhelve vmeik 100ra és csak az összeset nézve kevés a használat)
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Tudom hogy unalamassá vált már a kérdés
De ha a gpu 99%on és a cpu hawaii-n olyan 30-40%os kihasználtsággal? akkor cpu limit? -
Apollo_21
addikt
válasz
Apollo_21 #39259 üzenetére
Remekül írtam
Még jó h van egy Bios beállítás kép a sajátomról
Na nálam az NB az 2000 x8as szorzóval..és a ht azis ua..de voltmár kevesebb
Szóval BOCSÁNATa HT-link frek lehet azonos vagy kevesebb "elviekben"
Nem akartalak félrevezetni!
Esetleg próbálj meg a 2értékkel úgy variálni hogy nagyjából 2000vagy kicsit alatta legyen...én általába így csinálom. -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Az nb feszt meddig szabad biztonsággal állítani? illetve terhelve a 65fok sok-e néki? most 1.16V ot kap azthiszem.
-
Apollo_21
addikt
Látom lenni kínai....de mivel elöbb megnéztem volna egy teszten h ne játékba haljon meg..ezért még nem vagyok E-penisz man...bocs h nem vágok haza egy konfigot ha..fossá állítgatom mer nemértek hozzá..és ezért egy tesztprogira szeretném bízni....nincs tele 4,5el..de 3,9 és 4ekből nem 1-2van csak...namind1.
Még jó h a topic címe a szájbarágósan kezdőknek...ha nemkérdezném akkoris hülye lennék..igen..jóvan.
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Alulfeszelve 1,3on megy..stabil..de az gyári 3,4es órajel...az a 4-5fok nemoszt nemszoroz...nem 39idlebe hanem 34...
-
-
Apollo_21
addikt
válasz
geckowize #38488 üzenetére
NEm azért vettem ezt a csutf... 790fx-dg70et 50ért. másfél éve a megjelenés után h most 3,5nél kidögöljön..sem a 965be-t...ha tudom hogy a tuning a mostani cuccokkal is ennyire lutri, holott ezek direkt a tuningra vannak hegyezve.."állítólag"..ha ezt tudom akkor veszek vmit amivel megy a netezés meg 2-3game és csók..kijön 40ből...kicsit csalódás így...
-
Apollo_21
addikt
A tegnapira esetleg vki okos?
(#38469) Apollo_21
-
Apollo_21
addikt
IBt indításakor azonnal kékhalál...ezt az antituning szerkezetet bakker...
nesze neked oc blabla msi lap meg be jelölés, ezigy elég nagy kalap kakker
-
Apollo_21
addikt
Hali! Pár napja írtam ide, hogy eléggé ingerszegény a procim a tuningra
Mégpedig 3.8fölé nem akaródzik felmenni...fsb-t nemkomáza ha 220fölé állítom se a szorzót ha 18 vagy efölé...
szvsz simán kéne vinni a 4ghz-et röhögve...alaplapi potméteres tuning izét nempiszkálnám se a win aloli ökörségeket mert azokkal azonnal meghal 3,9es auto tuning alatt...várom a guruk segítségét.
Esetleges Bios képek az állítási lehetöségekről elérhetöek lesznek kicsit késöbb...ha ez támpont
Jól jönne az extra kraft.... -
Apollo_21
addikt
Üdv..sokatszorra a topicban a többieknek is!
Probléma 1. 965BE tuning.. amint elérem a mágikusnak vélt "3900mhz" et akár szorzó akár fsb...azonnal restart...a bios képernyö után..amd overdrive-ban feltoltam 4ghz-re de itt teljesen jó..csak annyi a gond ugye h Biosból kéne a tuning...Bios képek alapján vki letudja vázolni mit merre állítsak? vagy továbbra is..az olvasd el az x-y résztmer az megvolt és az alapján halál sötétség
-
Apollo_21
addikt
...
-
Apollo_21
addikt
Hali!
775ös tokozású E7400 as Core2 duo-t mennyire lehet meghajkurászni? (2.8Ghz) a tulaj mellétenne egy HD7700ast...értelme van? -
Apollo_21
addikt
Hali!
A HT link speed és a HT link freq ill a cpu nq freq órajel visszavétele...tuning esetén..negatívan hat ki az egészre nézve? -
Apollo_21
addikt
Na, írom mik változtak
Cpu fsb 218
Cpu ratio x17,5
Cpu freq 3815Mhz
Cpu Nb ratio x9
Cpu nb freq 1962
Dram freq 1162
Ht link speed x8
Ht link freq 1744
Cpu Vdd 1,4375V
Cpu V 1,417VMost stabil...ha így..látatlanban áldásod/áldásotok adjátok az itt leírtakra..akkor én így hagynám annak reményében hogy a 3.4 helyett a 3.8Ghz elég egy 7950es befogadására...ha nem így volna akkor kérlek javítsatok ki...okulni/tanulni szeretnék..nemcsak összevissza nyomogatni, majd pedig a miért ment tönkre topicba any***ni
-
Apollo_21
addikt
Ibt lefutott maxon ;58fok RAM-okhoz egyáltalán nemnyúltam hozzá 1T-re vannak belőve asszem 7-7-7-16 ha erre vagy kiváncsi
ezt nemvágom úgyh bocs ha baromságot irtam
A többi a BIOS dolgára lett bízva; ha jól tudom 1.5V-ot kapnak. Annyi kérdés még hogy a HT link az 2000en volt most 2180..
-
Apollo_21
addikt
Hali!
Állítottam kicsit a procin..most 1,392helyett 1.41et kap fsb-t fellöttem 200ról 218ra memó most 1.3.33ra volt rakva ott (1333Mhz) de az fsb miatt felnyomta 726ra (1452Mhz); 3.9Ghzen megy a proci
höfok 35idle load 49 ez mennyire jó?
Másik...azon kivül h a cpu voltján illetve fsb-n állítgatok..még vmin kell? és h ibt-vel elég-e tesztelni? vagy mivel kéne hogy kiderüljön mennyire stabil? -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Ismét feltört bennem a tuning kérdése így videókártya vásárlás elött..célom ami elérhető volt...eddig is a 3.8ghz (fsb piszkálással) stabil volt..kérdésem lenne, ha így stabil akkor maradhat? illetve a memóriákat érdemes zaklatni hogy 1600on menjenek mert ugy olvastam hogy az x4 965BE 1066ig kezel memóriát..javitsatok ki ha vmit rosszul fogalmaznék. Bedobnék pár képet a biosról hogy miként írja a dolgokat...esetleg tanácsolhatnátok azok alapján hogy merre is induljak el esetleg a tuningba ami nem gyilkolja ki a procit.
Köszönöm! -
Apollo_21
addikt
válasz
Alister71 #35604 üzenetére
Na közbe megfejtettem az FSB/DRAM Ratio az vagy 1.2 vagy 1.2 33 vagy 1.3 66 vagy 1.4 lehet..
1.4en kiadja az 1600mhz-tA cpu vdd az ilyen tolig határ h mi a legkisebb amit ad neki delej
az alatta lévő ismét ilyen tehátCPU VDD beállítom 1.400re akkor a CPU Voltage az 1.410lehet csak vagy több
CPU_NB VDD beállítom 1.200re akkor a CPU_NB Voltage az csak 1.215 lehet kb többi okés..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Xbox Series X|S
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest