- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nem, nincs itt régebbóta, csak hogy kijavítsalak.
Ami pedig a memóriákat illeti, nem nevezném az A-Data-t felsőkategóriásnak. Egyébként is ez úgy szokott lenni, hogy sok cég kiad egy "komolyabb" RAM-ot is, aminek persze az ára is komolyabb a simához képest, de szerintem ezt nem kell magyaráznom, mindenki tudja, hogy megy ez. Aki pedig a Corsair nevét nem tartja nagynak, az magára vessen.
Nem tudom, mióta foglalkoztok komolyabban a számítástechnikával, de 4-5 éve 2 nagy RAM márka volt: Kingstone és Corsair... ennyi. A Kingsoton manapság nem kimondottan készít tuningpotenciállal bővelkedő RAM-okat, a Corsair annál inkább, és ez évek óta így van. Még egyszer és utoljára hangsúlyozom, nem azt kérdőjeleztem meg, hogy jó-e a Geil, csak azt, hogy miért vennék egy olyan RAM-ot, ami 1-2 éve van a köztudtaban, ha alig drágábban vehetek egy olyat, ami már évek óta az élmezőnyben van (és mellesleg ma is jó híre van, nem úgy, mint pl. a Kingstone-nak).
És itt nem csak a "veszekedést", de a RAM-vitát is befejezem. Igazából annyi válasz elegendő lett volna nekem, hogy "azért vettem Geil-t, mert olcsóbb, mint a Corsair, és jól húzható"... erre voltam kíváncsi, és meg is kaptam a választ, csak kissé nehézkesen jött.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest