Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexya
csendes tag
soha nem vettem volna asrockot,minden lapom asus volt de mikor meghalt a p5-pe vm1 vasárnap csak ezt kaptam sürgössen,olcson.csak a két cl2 corsair memoria miatt eröltetem ezt konfigot.ha 965 vagy P35-re váltanék mindenböl újat kéne venni /alap,proci,pci-vga,ddr2 ram stb/ez igy huzós.az új ddr2-3 ramokat nagyon lehuzzák arra lennék kiváncsi a core2 mit müvelne 1 cl2 memoriával,mivel a mostani ramok jó esetben cl4-et tudnak.1 ddr most is 30ezer köröl van a ddr2, 5 ezer és mint tudjuk a piacot mamár nagyon behatárolja az érték arány.lehet hogy véletlenül nem raknak sima ddr foglalatot a mai lapokra?mindenki vegyen ujat a multiknak ez az érdekük,ja és az uj progik most készülnek lásd p35-dx10 draiver a minap olvastam.köszönöm a válaszokat mindenkinek!ja az asrock kellemes csalodás nem huznám le.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nők, nőügyek (18+)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest