- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexya
csendes tag
kérdés az szükség van e 6400mb/s sávszélességre egy procinak miközben kétszeresére nől az elérési idő?vagy elég a 3200mb/s DDR-ram CL2 elérési idővel ezt szeretném kipróbálni,ezért kértem tanácsot hogy valakinek van e tapasztalata core 2 duo 4600-DDR 1 párositásával a 865-ös csipsett tudja kezelni?nem tuning miatt szeretném,nem melegedne annyira a gép és nem enne annyi áramot.én is 3D márk fanatikus voltam aztán mit értem vele a játékok ugyan ugy beszagattak,szerintemtem jó szoftverrel többet érnénk el de a gyártók nem kényeztetnek el minket,és itt jön az kinek mi az érdeke.jobb ha az emberek minden évben adnak 1 lovat a boltban új számitógépre,mint ha letöltene 1 szoftvert a netről.itt akkor lessz áttörés ha elérhetö lessz az SSD 10 év mulva mert megint az az irányelv hogy elösször adjuk el a lassut aztán évente növelik a telesitményt,mert 1 ló nem elég, ménes kell a multiknak.lehet tul pesszimista vagyok?köszönöm hogy irtál !
-
alexya
csendes tag
soha nem vettem volna asrockot,minden lapom asus volt de mikor meghalt a p5-pe vm1 vasárnap csak ezt kaptam sürgössen,olcson.csak a két cl2 corsair memoria miatt eröltetem ezt konfigot.ha 965 vagy P35-re váltanék mindenböl újat kéne venni /alap,proci,pci-vga,ddr2 ram stb/ez igy huzós.az új ddr2-3 ramokat nagyon lehuzzák arra lennék kiváncsi a core2 mit müvelne 1 cl2 memoriával,mivel a mostani ramok jó esetben cl4-et tudnak.1 ddr most is 30ezer köröl van a ddr2, 5 ezer és mint tudjuk a piacot mamár nagyon behatárolja az érték arány.lehet hogy véletlenül nem raknak sima ddr foglalatot a mai lapokra?mindenki vegyen ujat a multiknak ez az érdekük,ja és az uj progik most készülnek lásd p35-dx10 draiver a minap olvastam.köszönöm a válaszokat mindenkinek!ja az asrock kellemes csalodás nem huznám le.
-
alexya
csendes tag
szeretném megkérdezni E4600 core2 duo-t elfogadja az Asrock conroe 865pe alaplap,ddr400 rammal együtt tudnak dolgozni?a leirásában 1066 mhz is visz jamperrel,de valaki azt monda szervizben, telefonon hogy a gyártástechnologia miatt a chipsett nem tudja kezelni.?van valakinek tanácsa?mert csak ugy tudom meg ha szervizbe cipelem a gépet és ott kiderül érdemes váltanom 915/2.8Gh procirol?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest