- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
Köszke az infokat
Procira egy Thermal SI 97-et teszek rá. VGA-ra a mostani proci hűtést gondoltam, ami egy whiseprock 3200+, nézegettem úgy tűnik rá lehet fabrikálni. A 9600 Atlantis-om van 324/200 MHz. Kb mennyit várhatok a kártyától? Ill hány volt emelést bír el stabilan, vagy mennyit ajánlotok? Memória chipek-re érdemes passzív hűtést tenni ram, vga? Hynixre találtam egy 1 cm magas bordás passzív hűtést ami pont rá meg egy RAM-nak az egyik oldalára. A belső oldalra egy sima alu lemezt gondoltam, és ha nagyon melegszik akkor két kis venti. Úgy tom 0.3 Volt emelést könnyedén elbír, és sokat lehet rajta húzni. Hynix memóriától kb hány frekit várhatok gyári időzítéssel? Melyikkel gyorsabb nagyobb freki vagy kisebb időzítés?
Hú ez jó sok kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borderlands 4
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest