Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
gyerekek meg kéne beszélni hogy akkor pontosan hol és mikor fogunk találkozni!
-
Mosqu!to
addikt
UP!
na akkor ugye már gyártja mindenki a kis kitűzőt? :D -
Starsky72
addikt
Szóval a galériát baromi 1szerű megközelíteni, a Nyugati teret gondolom mindeki tudja hol van. Innen indul a Bajcsy Zsilinszky út, asszem a harmadik kereszt utca, de tuti, hogy az első lámpás kereszteződésnél kezdődik maga az Alkotmány utca, amiben van a galéria. Miután befordultál jobbra, ha a nyugitól nézzük, rögtön az első háztömbben van maga az átalakított lakás vagyis a kiállítás helyszíne. A Bajcsy-Alkotmány sarkán van asszem egy Ír sörözőszerűség. Amúgy meg a terkepbank.hu-n házszásmzerint meg lehet nézni, hogy miről is van szó. Találkahelynek meg sztem legésszerübb a Nyugatinál az ''Óra''.:P
-
_George
senior tag
Pécsiek! fel kellene mennünk, nem? valahogy együtt pl. M*V IC? :)
-
Mosqu!to
addikt
nos, mivel a lan elmarad(brühühü:DD :C (najó csak vicc)meg én amúgy is utálom.. akkor inkább viszki]aztán 1ütt, vagy 1mástól független megnézzük a gépeket, és miután mindeni ''végzett'' még 1 kóla társaságában megbeszélhetjük a látottakat.
nekem ez lenne az ötletem program iránt.
hozzászólás, módosítás, javaslat? -
Mosqu!to
addikt
van énnéköm 1 bolond ötletem, de szerintem jó móka:
aki megy a modding kiállításra innen a ph! ról, az tűzzön valahogy a fejére 1 nagy lapot PH! felirattal :DDD mókás lesz, de könnyen 1másra találunk :D -
dzsoni
senior tag
Én viszem a vasat is, de a roh@dt még mindig nincs kész :O
-
WaterLo
aktív tag
Aztá hollessz?
-
Apika
addikt
Sokak érdeklődését felkeltheti, hogy tuning és modding kiállítás lesz Budapesten. A kiállítás ideje: 2003. szeptember 27-28.
Bővebben itt:
[L]http://www.terminal.hu/newsread.php?id=13200009031210[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged