- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
szerencsés vagy. Gyors ramok, jó tuningpotenciál
-
djtörök
senior tag
de 412/500-on a 3dmark2k3 ban a trolls lair se hibázik
-
djtörök
senior tag
nekem a radeon 9600np 325/400, de szerinte még 464/522-n se hibázik
kissé fura :F
bár 3dmark alatt nem mertem 412/500 fölé rakni még, de most majd az uj hűtéssel megpróbálom :) -
Esmein
nagyúr
válasz
Menthirist #19 üzenetére
Nekem főleg ezek bugzanak. Meg a nature 2001 alatt, de az később kezd el. 2003 alatt még nem láttam tex hibát. Talán csak troll lair alatt.
-
Nálam ezek a tesztek még soha sem voltak grafhibásak, de ezek nem is hajlamosak rá. Ami hajlamos az inkább a 2003 Battle of Proxiconja és a Trollosa. Utóbbi nagyon. Az én beállításaim mellett semmi sem grafhibás, de ennél magasabban az említettek már igencsak. A te általad említettek pedig nem. Játékoknál pedig változó
-
Esmein
nagyúr
válasz
Menthirist #17 üzenetére
Marad a jó öreg húzok rajta 5 mhzet meglesem a Car chase 1-et meg a dragothic low-t és látszik hogy butul vagy nem. Car chase dobja a ram bakit a sarkanyos meg a gpu-t. Igy lett most 420/340.
-
Az AT nem taitool, hanem Artifact Tester. Ki kellett volna írnom
-
Esmein
nagyúr
válasz
Menthirist #15 üzenetére
Nem atitoollal nyomtam hanem artifact testerrel. Köze sincs. 455-ön azt mondta nincs hiba, én betöltöttem az aidát és azalatt látszottak 2d artifactok :D
-
Nekem okés. Amikor az AT szemetel, akkor már a tesztprogik is (ármint csak a 2003 trollja és az Aquamark 3 egy-két része). Játékoknál még nem látszik
-
Monya78
veterán
Szerintem sem tökéletes ez a automata beállítás!
Nekem a 9700-esem VPU-ját még anno a gyári hűtéssel 275Mhz-ről 373 Mhz-re vitte fel, a 3Dmarkok már 350Mhz-nél kiakadtak.
Most pedig a memóriánál 290Mhz-nél látja a hibákat, de a tesztek 300Mhz-el elfutnak hiba nélkül. -
Sundesz
addikt
Nekem is van olyan amkior az ATiToolban szemetel, de a 3D Mark Mother Nature-ben meg hibátla, de van amikor meg fordított a helyzet!:))
-
Sundesz
addikt
Az ATiToolban a 3D kockára gondolsz?
-
westlake
félisten
van ertelme....
mivel a progi tenyleg eszereveszi, ha tatlal valami szemetet a kepen....
annyinal tartasz?
akkor jol birja a gpu-d
most inkabb menj ra a memoriara..
egyszeru...
beallitod a progi altal jonak titulalt erteket, es futtatsz egy 3dmark2001 nature tesztet, ha jo, akor jo:D
[Szerkesztve] -
Esmein
nagyúr
Van valami értelme ? Ad valós eredményt egyáltalán ? Mert én a 9800se-mmel már 435/351-nél tartok és még nem hibázik a cucc szerint.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest