- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nah, gondolom leÍrom eredményeimet!
Nekemis ez az Asus lap van, ma már kinevettek néhány hiányossága miatt (csak 1 darab DDR400 -as modult tud fogadni...) de nekem tetcik...
Most egy Barton 2500+ van benne, karácsonyi szorzózármentes széria, ezzel a fénykorában (ma már kicsit megviselten néz ki, konkrétan annyira szét van sarkazva, hogy a gép csak a 4. összerakás után indult el, és azóta már nemnagyon birja a tuningot...)
elértem ezeket:
FSB: 166 >190 (még 195 is ment, de ott már nemvolt stabil)
aszthiszem 0.1V -t kelett csak emelni
szorzót is állÍtottam, pontosan már nemtudom, de a max órajel amit elértem az 2200Mhz volt, ekkor a windóz kiirta, hogy 3200+ -os procim van...
A ram a tuninghoz egy biztosan eredeti Infineon DDR400 -as volt...
Szal jó alaplap ez, csak kár hogy már a 3000+ (Barton magos) os kivételével gagyi Sempronon kÍvül nemlehet belé procit kapni, max használtan...
Most majdnem alapon van, egyenlőre még nem halt meg a procim benne, aszthiszem most a ramot fogom majd tuningolni, az még egészséges
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest