- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nah, gondolom leÍrom eredményeimet!
Nekemis ez az Asus lap van, ma már kinevettek néhány hiányossága miatt (csak 1 darab DDR400 -as modult tud fogadni...) de nekem tetcik...
Most egy Barton 2500+ van benne, karácsonyi szorzózármentes széria, ezzel a fénykorában (ma már kicsit megviselten néz ki, konkrétan annyira szét van sarkazva, hogy a gép csak a 4. összerakás után indult el, és azóta már nemnagyon birja a tuningot...)
elértem ezeket:
FSB: 166 >190 (még 195 is ment, de ott már nemvolt stabil)
aszthiszem 0.1V -t kelett csak emelni
szorzót is állÍtottam, pontosan már nemtudom, de a max órajel amit elértem az 2200Mhz volt, ekkor a windóz kiirta, hogy 3200+ -os procim van...
A ram a tuninghoz egy biztosan eredeti Infineon DDR400 -as volt...
Szal jó alaplap ez, csak kár hogy már a 3000+ (Barton magos) os kivételével gagyi Sempronon kÍvül nemlehet belé procit kapni, max használtan...
Most majdnem alapon van, egyenlőre még nem halt meg a procim benne, aszthiszem most a ramot fogom majd tuningolni, az még egészséges
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest