- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
zoral_
tag
ugy zen ki sikerult megoldani a problemat!
az antennakabel arnyelkolas reszere tekertem egy hosszan blankolt vezeteket, majd ugy dugtam be a tunerbe, a vezetek masik veget pedig egy foldeleses elosztokonnektor foldelesebe kotottem, es igy megszunt a vibralas.
hogy miert ne kerdezzetek, nem ertek hozza :) -
zoral_
tag
nektek milyen fajta a tuner?
nekem Temic (csak kivancsi vok hatha tipushiba...) -
greenface
aktív tag
Nekem is ua. a tünet, én ki szoktam húzni a jelkábelt a tunerből, amikor zavar... :)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Probald meg forditani bedugni a konnyektorba vibralo gepen a tapot!!!:- )))
udv
neduddki
p.s. ez most nempoen nalam egy online kettos konverzioju ups-en vna a gep, mikor hozzakotottam egy dv kamarat ami nem az ups-rol votl hajtva az ups elkezdett haklizni hogy rovid zar van vhol, mire mekkerdesztem egyik esmerost mire eszt a valaszt kaptam, forditva bedugtam a dv kamerat a 220-ba es lass csodat:- )))))) -
Chain|Q
tag
Erdekes dolog ez, mert nekem 2 gepemben is van tuner, amik ugyanabba az elosztoba vannak dugva, es az egyik gepben levo tunerrel van ez a jelenseg, a masik gepen viszont tokeletes a kep, szoval nemigazan ertem... Sajna nemtom kicserelni a ket tunert, hogy megnezzem vajon attol fugg-e, mert az egyik spec. Amigas kartya, nem PCI-s, ([L]http://amiga.resource.cx/photos/photo.pl?id=paloma[/L]) egyebkent ezzel jo a kep, a masik egy Pixelview PlayTV Pro/FM, ezzel meg vibral. Ugyanazzal az antennakabellel (UPC) termeszetesen.
Egyebkent sztem taptol is fugg, ha jo minosegu zajszures van a tapban, akkor nincs gaz. -
zoral_
tag
hat lehet hogy ezek segitenenek, de ahogy nezem az arukat, olcsobb, ha kihuzom az antennakabelt a tunerbol :)
-
neduddki
nagyúr
HI!
Beszelgettunk mar vhol hasonlorol es ott az sult ki, hogy a foldelesek kozott is van pot. kulomseg, ugye erre jott hogy miert bug az erositom!
Vhol vki aszt javalta probalj ki egy tulfeszvedos elosztot amin antenna vedelem is van!
udv
neduddki
pl.: vmi ijjesmi [L]http://www.kacsa-audio.hu/index.php?pid=csoportok&csoport=32&PHPSESSID=1d8ded8622f958691640fd86b10d3506[/L] van meg pulsar, belkin etc. is -
zoral_
tag
Az lenne a problémám, hogy ha az antennakábel csatlakoztatva van a tunerbe, akkor jobban vibrál a kép, ami amugy is elég határeset (72Hz-ennyit bir max 1024 ben :( ), es ez elég zavaró. mitol lehet ez?
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest