- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
Egyrészt volt kitől elkapnom, kb 10 közvetlen kollégám volt igazoltan fertőzött a közelmúltban. 2 ovis fiam van, ők is minden "jót" hazahordanak.
Másrészt én ilyen taknyos még életemben nem voltam, ez valami új.
Harmadrészt, nekem mondjuk nem, de a feleségemnek napokig fájt a füle, az is omikron-tünet. -
zoo8800
veterán
Sziasztok!
Lehet elkaptam a covidot, ezzel kapcsolatban szeretnék párat kérdezni. Dokim egyelőre nem küldött tesztelni.
- A gyógyszertári nyáltesztek mennyire megbízhatóak?
- Azt olvasni a tünetek közt, hogy jellemző tünet az orrfolyás. Elnézést, hogy ilyet kérdezek, de ez miféle orrfolyás? Mint amikor híg átlátszó folyik, vagy amikor sűrűbb, sárgás-barnás? Úgy be van dugulva az orrom valami sárgás masszával, hogy ki se tudom fújni.
Szagokat se igazán érzek, de ezt magyarázhatja az is, hogy tele az orrom. Úgy különösebben rosszul nem vagyok, közérzet, étvágy, erőnlét rendben van. 3 Pfizert kaptam, legutóbbit decemberben.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged