- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az 1. oltásomnál belgyógyász-nephrológus, a 2.-nál urológus, 3.-nál 'psychiátriai' szakorvos volt az oltóponti orvos(om)...
Jogos, amit írsz. Legközelebb előtérbe helyezem a két évtizednyi katonai szakképzettségeimet, hisz ezek csak eccerű orvosok! Nehogy már jobban tudják orvosi általános+szakdiplomával és x év gyakorlattal, mint én, hogy melyik oltás jobb nekem.
Mondom én, hogy itt egyre inkább meg fogok világosodni! Már az is fura részemről, hogy egyik orvosról sem tudom, milyen területen dolgozott eredetileg.
-
Cs1csó
titán
COMIRNATY (ha jól tudom most nem kerestem rá a guglin)
Gyakorlatilag ha jól tudom a Biontek cég fejlesztette ki de ez egy "kicsi" cég a támogatást a Pfizer nyújtotta a gyártást, a tesztelést stb.
Ez olyan mint a filmeknél pl. Adam Sandler filmjeit a "Happy Madison Productions" cég "készíti" de a "hardvert" tehát a stúdiót ahol forgatnak, a díszleteket a kamerákat stb. azt jellemzően Columbia Pictures adja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest