Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Lehetséges, csak éppen mit tudok innentől ezzel kezdeni? Ha az oltások generálták, végleg kicsesztem magammal, vagy van esély arra hogy elmúljon? Ugye a vuhanit oltás nélkül (akkor még nem is volt) meg sem éreztem, miközben nejem kifeküdt 4 hétre, majd kifeküdt a deltától is , amit én úgyszintén meg sem éreztem. Az omikron más, az ellen nem igazán véd eleve semmi, nejemet az is megviselte, még Favit is szedett, nekem kapart meg fájogatott kicsit a torkom pár hétig mint most is. Lehet, ha bízok a saját szervezetemben és kihagyom az oltásokat, most semmi bajom nem lenne, persze ez nem egyszerű olyan esetben, ha a családban van két tudós, akik eleve arra biztatnak, vegyem fel őket, na meg a kormány olyan kötelezettségeket szab, amelyek ellen nem tehetsz semmit (mondjuk remete lehettem volna). Olyat kérdezni sem merek tőlük már, hogy az oltások miatt lehetnek e ilyen bajaim, meg elmúlhatnak e, mert elküldenek melegebb éghajlatra
Remélem a két gyerekkel nem lesz gond, ugye ők is kaptak két-két parizert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest