- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
"itt picit megbicsaklik a logikád, ugyanis ha kötelező, akkor kötelező. az oltásellenes most is csak annyit mond, hogy "azt a génkutyulékos dns-izét belém nem bökitek", szóval a végeredményben pont semmi különbség."
Már hogy a fenébe ne lenne? Az antivaxer adatok nélkül, mendemondákra, és/vagy a személyes HIT-ére és tudatlanságból eredő félelmére alapozva jelenti ki, hogy ezt+azt az oltást (vagy egyiket sem) nem akarja. Én viszont pont ennek ellenkezőjére alapozva jelentem ki valamiről, hogy XY vakcinát miért nem kérek.
A kötelező oltások mindegyike átment azokon a szakmai protokollokon, melyeken át kell menni. A kínaiak mai napig képtelenek rendes publikációt letenni az asztalra, az adatokból már látjuk, hogy több a gond az oltásukkal, mint a haszon, és egyébként is: ha van egy igazoltan legjobb oltás, akkor nekem ne tegyenek kötelezővé egy publikálatlan pöcelét. Legyen kötelező az oltás, de _kizárólag_ olyan anyaggal, ami megfelel az amúgy nagyon szigorú kritériumoknak. Ebben semmi logiátlan nincs. -
Tigerclaw
nagyúr
A Sino eseten a tobbseg nem attol tart, hogy veszelyes, hanem hogy hatastalan. Ha mar boostert ker az ember, ne merulhessen fel, hogy nem er semmit. Aki az oltas mellett dontott, nem azert teszi, mert elvezi hogy tuvel megszurjak, vagy az utanna kovetkezo mellekhatasokat.
Tudom, hogy mindent is kinaban gyartanak, de nem mindegy hogy kinai ceg, vagy nyugati ceg tervezi a termeket, vagy ellenorzi a minoseget. Egy kinai ceg szamara a mennyiseg jelenti a minoseget.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest