Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz t72killer #34658 üzenetére

    "ott van a tanulmány, amit linkeltem a HSZ-ben, májusi!"

    Amire válaszoltam, hogy tök mindegy mert láttuk a márciusi, áprilisi AZ, Janssen vérrög sztoriból is, hogy Mo-on milyen a reakcióidő és mennyire foglalkoztak azzal több nyugati országban általánosan nem adták X év alatt és másodiknak már mRNA. Nálunk ment tovább a beadásuk, csak azoknak egyedi esetben adtak alapból mást másodiknak, akit az első AZ levert.

    "A brit és kanadai gyakorlat dolgozott a kezdetektől hosszabb oltásközökkel."

    Mert nem volt nekik elég. Már szinte kezdetektől úgy adták. Logisztikai okból, akkor még sehol nem volt a májusi tanulmányod ami alapján kiderült rendben a dolog hosszabb időközzel is.

    "Jobb oltást szereztem, mint amilyet májusban ajánlottak? Jobbat."

    Mit kaptál mint jobb? Gondolom UK-ben élőként AZ helyett Pfizer vagy Moderna amit mondasz? Az pedig 1.0 Pfizer vagy 1.0 Moderna, mert nincs más, viszont te azt hangoztattad egész nyáron, hogy inkább várod a 2.0 deltára szabott jobb vakcinákat. Hiába írtuk itt neked egyszerre többen, hogy arra hiába vársz idén. (most is hasonló a helyzet, már többen írjuk nem életszerű és nem logikus a 8-9 hét Pfizer elméleted a magyar helyzetben)

    "májusban még messze nem az embereken múlt, mennyi oltást adnak be"

    Simán lehetett számolgatni szállítmányok ismeretében: május 1-je 4 millió legalább első dózissal oltott volt, tudni lehetett az ő 2. dózisuk dobja még meg, új játékosok láthatóan nem jelentkeztek, ezért folyamatosan vitték le a korábban május végére tett 6-7 millió célt, hogy akkor 5 milliónál törlik a fő korlátozásokat, aztán július eleji 5,5 milliónál meg is állt a dolog. (lement a hullám, jött a nyár, oltásösztönzés nem volt, sőt kiderült lehet menni horvát tengerpartra szuri nélkül is) Azóta 3,5 hónapja csak csorog 6 millió felé csigatempóban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák