- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
veteri
csendes tag
Nagyon régi a kérdés,mégis időszerű a válaszom.Nálam UBUNTU 8.04-en megy.
A synaptic csomagtelepítővel néhány kattintással telepíthető az UBUNTU tárolójáról.
Tehát sima ügy,nem kell vele terminálban vacakolni.
Én pendrive titkosításra használom a TC-t.Úgy gondolom,hogy az adatok néhány százaléka,általában 1-2% valóban titkos,tehát akár 1-2GB pendrive bőven elég.
Jelszógenerálásra a gpg-t használom terminálban kiadott jelszógeneráló paranccsal.
Brutál és megbízható jelszavak.Elvileg törhetetlenek,a mai tudásunk szerint,persze 26 karakter felett. -
MasOyama
őstag
1. Felmegy a netre, de semilyen program nem tudja használni a netet. Kiírja, hogy csatlakozott, és ennyi. Ahogy betöltöm a nálam Z meghajtót, ahol csak adatok vannak, egybőm megy a net... Érdekes...
3. Sok érdekes dolog van. Most pl: 3 szor szedtem le a MOST WANTED-et, mármint a demót, és nem megy. Azt írja, hogy nem fér el a program a memóriában. -
MasOyama
őstag
Na találkoztam pár nagyon érdekes dologgal mióta ezt a progit használom:
1. Nem megy a net amíg a titkosított particiót nem moutolom be.A titkosított particíón csak adatok vannak, semmi köze a nethez.
2. Messenger nem tud bejelentkezni, minden egyes újraíndítás után fel kell megint telepítenem, akkor müködik csak.
3. Néha érdekesnél érdekesebb hibák vannak. Bár inkább idegesítőnek mondanám. -
MasOyama
őstag
1. Értem köszi. Akkor azt csinálom, hogy ilyen verem dolgokat hozok létre, mert akkor nem kell leszednem semmit. Már a DriveCrypt-ben csináltam. Azt használom már 1 éve, de az fizetős. Ezért is térek át erre, mert ez ingyenes.
2. Pedig már olvastam sok helyen, hogy van olyan, hogy pl. amíg nem teszel bele egy jó cd-t, floppyt, usb kulcsot, akkor addig nem indul. Azt hittem ebben van ilyen. Milyen ilyen fizetős program van, ami tudja ezt?
3. 256 bit-est használok, valahol azt olvastam, hogy 128bit-est már nem lehet ''feltörni''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest