- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #21909 üzenetére
Na lássuk sikerül-e felkeltenem az érdeklődést.
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #21913 üzenetére
Próbáltál volna engem felvenni, addig csücsnél a várólistán amíg meg nem unod nézni, hogy nem igazolok vissza.
Az utóbbi években nagyon elkorcsult a facebook. Nem adok neki max. 1-2 évet és lesz helyette másik alternatíva. Pl. egy leegyszerűsített chat app. (Pl.: Slack - ennek várom is hogy legyenek papírjai a tőzsdén, mert elég nagy potenciált látok benne. Na de majd 3 év múlva vissza térünk erre)
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #21910 üzenetére
A releváns info alatt remélem nem a magyar F1 oldalakra gondoltál, mert sokan vannak a topikban akik szentírásnak veszik a tartalmukat, holott még maguk a szerkesztők se tudják miről beszélnek (lásd. félrefordítások).
Futam alatt normailzálódik a helyzet, leírja mindenki a reakcióját, véleményét. De futamok után olyan szintű dráma-pokol szabadul el, hogy a legmerészebb bulvár “újságírónak” is egekben lenne a szemöldöke, ha olvasná a hozzászólásokat.
-
customer114
őstag
F1 topikban mostanában mindenki leírja ugyan azt, amit előtte 20 hsz.-al ezelőtt írtak..
Teljesen elveszti az a topik is az élvezhetőségét. -
-
customer114
őstag
Na
Mit csináltok hétvégén?
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #21851 üzenetére
Van klinikás ismerősöm, aki megállt kocsival mert egy nagyobb csoport embert látott körbe egy baleset körül, de mindenki csak állt. A kör közepén egy szélvédőn kirepült, halott nővel. Ő volt az egyetlen, aki odament és szerencsére sikeresen újraélesztette. De szomorú, hogy sokan csak tehetetlenül állnak az ilyen esetekben.
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #21849 üzenetére
Mit értesz katasztrófa turizmus alatt?
Mert én csodálkozva mentem anno végig a városon, hogy mekkora pusztítást csinált a júniusi "vihar". Ez már annak számít?
Erről jut eszembe egy jó sztori.
Fater vihar közben elment kismotorral megkeresni nagyanyám a városban. (vihar alatt itt azt értem, hogy nem tudtam megkülönböztetni egyik úton se a földet az aszfalttól vagy ároktól, mert 3 centi víz ált az egész városban mindenhol - alföld, plusz erős szél, plusz még mindig szakadó eső. Emlékszem, hogy koraesti sötétség volt délben, telefon hálózatok elnémultak.) A lényeg: fater úgy jött haza a motorral, hogy a lámpájában akváriumszerűen állt a víz, mert félúton nagyanyámék bele esett egy vízzel csurig telt árokba.
Csak azért vicces sztori, mert szerencsére senkinek nem lett baja, azon kívül hogy nagyon vizes lett.
Ja, ekkor volt akkora jégeső is, hogy 0ázta az azévi termés 100%-át, ez már kevésbé volt vicces.
-
customer114
őstag
válasz
#33253120 #21793 üzenetére
A bejárat másik oldalán a hűtővel szemben mi az a kis "éjjeli szekrény"? Hol lehet kapni és mennyibe kerül?
ad2: Csak napon volt hely? Az árnyékos helyek már beteltek? Vagy ilyen mazochisták vagytok? Tapasztalataimból ítélve kb. szurkot lehetett olvasztani a sátorban már a hajlani órákban.
-
customer114
őstag
Hogy tudtok ilyen sokat írni?
-
customer114
őstag
válasz
EmberXY #21760 üzenetére
Az én ötveneseim együtt 200 Ft is megérnek.
Nézek mást is, ha épp oda visz a távirányítón a random gomb.
Más nem köt le úgy, mint a F1. (van nekem épp elég dolgom, minthogy sportot nézzek TV-n keresztül)
Habár, mostanában bejött ez az "e-sport" kategória, ha azt nézzük elég sokat eljátszottam a szabadidőmből anno. (jut eszembe) A Szigeten 2007-ben az EA sátorban nyertem egy napi versenyt NFS Carbonban.
Kaptam is érte egy FIFA-s pólót
-
customer114
őstag
-
customer114
őstag
20 nap múlva lehet egyéni avatárom?
Na, mehet a jelenlegi fejjel lefelé?
-
customer114
őstag
Na
-
customer114
őstag
válasz
customer114 #21636 üzenetére
-
customer114
őstag
-
customer114
őstag
Vágytam a visszacsatolásra, tudod, ilyen elven működik a facebook is.
Inkább csalódott, mintsem szomorú.
(#21572) EmberXY: Innentől kezdve mindig teszek egy random kattintható szmájlit mindenhova, ha nem telóról vagyok.
(ebbe egy sincs, segítek, de azért megnézted
vagy mégis?)
-
customer114
őstag
Szeretnék nyitni két topikot. Az egyik címe: "A topik, amibe csak páros napokon lehet írni" ebbe csak páros napokon lehetne írni. Illetve a másik topic címe: "A topik, amibe csak páratlan napokon lehet írni" ebbe pedig csak páratlan napokon lehetne írni.
Mit szóltok hozzá, megvalósítható lenne a tervem? Sikeresek lennének ezek a topikok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest