- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
-
Mobilarena
Üdv a trollok között!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Pfandrückgabe / Mohus repont automata kalandok 14 :
Ma délelőtt 9:30 körül indultam, 4 nagy (2L-es) és 4 kicsi (fél literes) üveg fér el kényelmesen összenyomás nélkül a táskámban. Így egy ilyen packkal indultam. QR kódot még itthon elővettem.
Odaértem, sehol senki, QR kódot is elsőre bevette SZIA, KROK ÜdvözöltEzután két 2L-es üveg meg a két kicsi bement rendesen majd, egy 2L es üveget nem akart bevenni. félreraktam, dobtam be másikat. Majd ismét ez az üveg, de állandóan azzal jött, hogy óvatosan tegyem be az ép palackokat. Már épp ott tartottam, hogy felrúgom az automatát mikor eszembe jutott a múltkori módszer : Bele is fújtam az üvegbe, hogy kijjebb horpadjon. Ekkor bedobva ismét hiba, de immár új : "nem lehet azonosítani a vonalkódot". Akkor láttam, hogy ott is van egy kis horpadás. Újabb fújás, még mindig nem jó. Újabb fújás, és bevette
Ezután kifizetés gomb, megköszönték, hogy papírmentes vagyok.Mostanában ha "rákap" a QR kódra akkor már nem veszíti el, tuti jött valami frissítés a rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest