- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Biaggio
őstag
Egy barátom tesztelte az anyagot.
A vizsgálat eredménye:
1. Az anyag kimentve, majd ráküldve a Norton Antivírus 2004 Professional. Fertőzést nem jelez. (Ma 2004. jan. 16-a van, az adatbázisa 2004. jan. 15-i, vagyis a legfrissebb.)
2. Ezután a zip fájl kibontva, majd újabb ellenőrzés a NAV-al. Fertőzés nincs.
3. Ráküldve az A2 scanner. (Ez az Anti-Trojan utódja.) Fertőzés nincs.
4. Ráküldve a Spybot- Search & Destroy. Fertőzés nincs.
5. DOS módban felállítva a gépet, ráküldve az F-Prot víruskereső. Fertőzés nincs.
:( -
Biaggio
őstag
Ráadásul a Windowsnak van egy csrss.exe nevű file-ja, ami összekeverhető a csrsc-vel. Annyi a különbség, hogy a csrss.exe SYSTEM process:)
A legnagyobb baj, hogy addig semmi nem ismeri fel, amíg valaki nem küld egy jelentést valamelyik vírusölő cégnek.
Vagy meg nem kapná pár ezer ember :((( -
crab
senior tag
Na kipróbáltam, nálam is ugyan ezek a tünetek.
virusbuster, spybot, ad-aware sem ismeri fel.
Maga a képernyővédő viszont egész jó!:) -
beeboy
addikt
egyik alapelvem: .scr fájlt soha nem töltök le, és nem nyitok meg.
egyébként nálam a notepad-hoz van rendelve ez a kiterjesztés :) -
Biaggio
őstag
www.free-av.com
Ez van:) NAV 2004 volt, de leszedtem, mert nagyon belassítja a gépet (lásd Lassú a gép topik).
A fenti programok mind a legfrissebb adatbázissal keresnek, ezért tartom a dolgot furcsának.
Azért írtam le részletesen, hogy mások is okuljanak belőle. Kipróbálná valaki a fájlt, hogy melyik vírusirtó fogja meg?
Egyébként szerintem botrányos, hogy rengeteg oldalról be van linkelve letöltésre ez a sz@r!!! :(((
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Háááát, próbálkozz más vírusirtókkal:
2 ingyenes:
www.free-av.com
www.grisoft.com
Ezek elég jók. -
Biaggio
őstag
Kérek egy moderátort, találjon valami értelmes címet a topikomnak! Köszi :)
-
Biaggio
őstag
Találtam mellette még egy fájlt, a hodll.dll -t, erre rákeresve kiderült, hogy ez bizony a Power Key Logger program!
[L]http://www.pestpatrol.com/PestInfo/p/power_key_logger.asp[/L]
Szóval, vaslogikával kikövetkeztetve a következő történt:
1. letöltöttem egy képernyővédőt, csak bemásoltam a Windows könyvtárba az *.scr fájlt.
2. beírta magát a registrybe, és minden billentyűleütést továbított volna a megfelelő irc chatre
Amit eddig csináltam:
1. Registry startup-ból kiszedtem.
2. Töröltem mindkét fájlt. -
Biaggio
őstag
Egylőre kiiktattam a kérdéses filet, letiltottam az indulást, egylőre nem zaklat :)
DE továbbra is érdekel, mi a szösz ez??? -
Biaggio
őstag
Kilövés:)
-
Biaggio
őstag
Hello!
Megjelent az XP System könyvtárában egy csrsc.exe file, és beírta magát a registrybe is, induláskor az irc.avalonworks.ca címre 205.210.145.2 és még vagy utána öt hasonlóra szeretne kapcsolódni, de megfogja a tűzfal :)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest