Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fotók, videók mobillal
- Betáblázta magát az Oppo
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
metallik
csendes tag
kártyám nincs, egyelőre folyószámlát nyitottam a revolut-nál. Egyébként pont ezek a bizonyos limitek aggasztanak kicsit, hogy mennyit lehet feltölteni (összesen vagy /alkalom) és hogy meddig tart a folyamat. Ha jól sejtem ilyen sima utaláshoz elég egy virtuális kártya is a revolutnál (vagy még az sem feltétlen?) de hogy ne offoljam szét ezt a topikot, inkább ott folytatom a kérdést.
-
metallik
csendes tag
válasz
Ixion77
üzenetére
Időm éppenséggel van, hogy felöltsem a revolut számlámat az 5k€-val, amit majd egy összegben fogok utalni csehországba (októberben). A fentiek alapján én azt deriválom, hogy bár egy kicsit macerásabb és hosszadalmasabb a saját bankkártyámról a feltöltögetése a revolut számlát míg rajta lesz ez az összeg, de a végén még mindig olcsóbban jövök ki mint a TW-vel, mert 6k€-ig -tudtommal- ingyenes az utalás, ahogy a feltöltés is hszen vásárlásnak minősül a számlavezető bankomnál. A különbözet ha jól értem a kettő között pedig ebből adódik (mármint ezért olcsóbb a revolut mint a TW, eddig az összeghatárig). Persze ha nem hagytam ki semmit a számításból?
-
metallik
csendes tag
Sziasztok
Egyszeri(!) 5k€ utalást szeretnék intézni hazai Erste forintos számlámról egy csehországi eurós számlára, átfutási idő nem számít, a biztonság igen. Mivel egyszeri dolog, nem szeretnék kártyát stb. Ilyen kondíciókkal jelenleg melyik a legjobb megfejtés és miért? TW vagy Revolut? Avagy?
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robot fűnyírók
- További aktív témák...
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest