- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
1. az általános Wise számlára utaltam és közleménybe a Pxxxxxx azonosítót írtam.
itt sajnos user error volt, mert Wise-nak jelzett értéknél kevesebbet utaltam el...2. a nevemen lévő Wise-os forint számlaszámra elutaltam 1Ft-ot, ez sem jelenik meg...
UPDATE: megérkezett, amíg írtam...Az 1. pontbeli esetnél nemrég megjelent, hogy kevesebb érkezett - és utalás megszakítva felirat -, de lehet javítani az utalást:
- a kevesebb összeget elfogadom
- kipótolom a hiányzó összeggel (még utalok kintről Wise-ba)Először próbáltam elfogadni a beérkezett összeget - 10x ... egyszer sem fogadta el a rendszer, mindig megszakítva a folyamat jelző.
UPDATE: az eredeti kisebb utalt összeg lesz belőle, ez is frissült, amíg írtam!Végül elutaltam a hiányzó összeget... hogy mi lesz ebből?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest