Hirdetés
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
1. az általános Wise számlára utaltam és közleménybe a Pxxxxxx azonosítót írtam.
itt sajnos user error volt, mert Wise-nak jelzett értéknél kevesebbet utaltam el...2. a nevemen lévő Wise-os forint számlaszámra elutaltam 1Ft-ot, ez sem jelenik meg...
UPDATE: megérkezett, amíg írtam...Az 1. pontbeli esetnél nemrég megjelent, hogy kevesebb érkezett - és utalás megszakítva felirat -, de lehet javítani az utalást:
- a kevesebb összeget elfogadom
- kipótolom a hiányzó összeggel (még utalok kintről Wise-ba)Először próbáltam elfogadni a beérkezett összeget - 10x ... egyszer sem fogadta el a rendszer, mindig megszakítva a folyamat jelző.
UPDATE: az eredeti kisebb utalt összeg lesz belőle, ez is frissült, amíg írtam!Végül elutaltam a hiányzó összeget... hogy mi lesz ebből?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest