- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Nincs a bankkártya ás bankszámlák összekötve így ahogy te most írtad.
Kártya nélkül is aktiválhatod.
Azt a mit beírsz közleménynek, az ő bankja meg a TW bankszámlaszámot kapja meg.
Ha belépsz akkor a Tevékenységek ablak jelenik meg a bal oldali menüben válaszd az Egyenlegek menü pontot, felül a Pénznem aktiválása után választhatod hogy melyiket szeretnéd, a felsorolásban van a Elérhető egyenlegek banki adatokkal ez ahol kapsz bankszámlaszámot.
Ha itt aktiválod az €-ot lesz egy német bankszámlád és ha azután teszel pénzt az € egyenlegre akkor ha erről küldesz pénzt, akkor a te itteni számlaszámodat és nevedet kapja meg az akinek utalsz.
Ezek az adatok:
TW számlatulajdonos: A te neved
IBAN: DE67 7001 1110 .................
Bankkód (SWIFT/BIC) DEKTDE.............
Bank címe: Handelsbank
Elsenheimer Str. 41
München
80687
GermanyA bankkártyát mindenképp érdemes kérned, igénylés előtt legyen a forint egyenlegeden minimum 6000 Ft, azt majd ha megkapod a kártyát úgy 1 héten belül azután felhasználhatod.
[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
Nyáron utaltam magamnak utoljára így, de visszanéztem párat korábbról is.
Két eset volt megfigyelhető, vagy egy német vagy egy észt IBAN számról érkezett az euró. Amikor a német számláról jött (ez volt a gyakoribb), akkor az én nevem volt megadva feladónak (keresztnév vezetéknév sorrendben ékezet nélkül), és a TW londoni címéből az épület és az emelet került még mellé. Ha pedig az észt számláról jött, akkor a TransferWise LTD volt a feladó neve, és szintén a TW londoni címéből az utca és a házszám.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Simán feltöltöd akár utalással is forinttal a TW egyenlegedet és ott átpakolhatod bármelyik másik egyenlegre. A névtelen, anonim utalások kora lejárt, nem vléletlenül van au október 31-i határidő a banki egyeztetésre. A számlaszámok egyértelműen személy vannak kötve nem egészen értem a nevemet nem akarom megadni dolgot.
-
titán
Én nem azt írtam hogy a Revolut jobb, nem véletlenül nem használom a külföldi utalásokra és a külföldről jövő pénzek fogadására, mert arra csak korlátozottan jó. Pontosabban nekem nem felel meg, az a 0,63 € költsége az utalásnak (amire hivatkoznak hogy itt pénzbe kerül) nem annyi ami lemeríti a bankszámláimat, az hogy amott nem kerülne pénzbe az nem számít semmit, a kártyás vásárlás meg itt is meg van oldva.
Itt a TW-n mint írtam, külön bankszámláim vannak, nem pedig egy angol számla zsebekkel..[ Szerkesztve ]
-
vnorbi
aktív tag
Azt tudom mondani, hogy hétköznap egy adott időpillanatban (amennyire ez lehetséges) hasonlítsd össze, hogy a TW és a Revolut kalkulátora mit ajánl ugyanarra a tranzakcióra. A Revolutnál várhatóan egy nagyon kicsit rosszabb árfolyamot kapsz, de ingyen van a váltás és utána az utalás is.
TW-ban egyébként jobban bízom, mint a Revolutban úgy általánosságban, ha csak kicsit van nyerőben a Revolut, akkor inkább a TW-t választom.
-
Oliverda
félisten
Valamit benézhettél, mert továbbra is működik a forintos felöltés utalással, még gyorsabban, mint korábban. A küldésnél felül forintot kellett volna kiválasztani, alul pedig eurót, a végén pedig utalásos feltöltést.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asustor NAS
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest