- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuladam
aktív tag
Ha ebay ilyen szemszögből elég rizikós. Vannak eladók, akik csak egy pénznemet fogadnak el, pl AUD. Ott bármit teszel, valaki át fogj váltani. Van olyan eladó, aki csak paypal-t fogad el, szóval itt is bukó tud lenni.
Illetve ha kártyával fizetsz, akkor ott is külön be kell állítani, hogy te válatasz, ne a paypal.
(Nálam is volt, hogy egy terméket, ami USD-ben volt revvel fizettem, hiába volt rajta dollár, az eurót vonta le és azt váltotta át dollára. Visszakértem a pénzt, és másodjára a fizetésnél a kártyaadatoknál át tudod állítani.) De mint mondtam,az előbb említett eladóknál ez sem megy. -
Ez általában úgy van, hogy először a vásárlás pénznemében próbál terhelni, majd a kártya fő pénznemében (GBP), majd abból a zsebből vált ahol van elegendő rendelkezésre álló összeg.
Ha nincs egy zsebben elegendő összeg a tranzakció kiegyenlítésére, akkor hiában van több zsebben összesen elegendő pénz, a tranzakció elutasításrta kerül. -
fravik
tag
Szia! Használtam, kb. 1 hete. Minden tranzakció sikeres volt, de az alkalmazásban csak később jelentek meg, valamelyik majdnem egy héttel... fura, csak a félreértések végett érdemes figyelni rá, nehogy azt hidd, hogy nem volt sikeres a tranzakció.
Arra számíts, hogy a mágnescsíkot fogják használni (legyen engedélyezve) mindenhol és elviszik a kártyát a szemed elől lehúzni. Tartsd sékelben a pénzt, akkor nem fog váltani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Saab, Volvo topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Napelem
- Autós topik
- Spórolós topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest