Hirdetés
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Azért kérik, mert törvényi kötelezettségük. Bizonyára másra is tudnák költeni a pénzüket, mintsem erre a célra fenntartani néhány tucat teljes állású alkalmazottat.
Attól, hogy vállalkozó, még kell hogy legyen valamilyen megbízásra szerződése, illetve állít ki számlát minden hónapban, de ott pontosan fel van sorolva, hogy miket fogadnak el.
Esetleg ne küldjön be semmit és inkább nyisson egy számlát az OTP-nél, az valóban egyszerűbb lehet.
"Jah az is érdekes hogy én át tudom írni a lakcímem , bele tudok klikkelni a mezőbe , az övének szürke a mező része és nem tudja átírni a lakcímet. Ez is milyen már..."
Nem értem, hogy ez ebben az esetben miért olyan baromi fontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Samsung 850 EVO 256GB SSD eladó
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
- Bivaly erős 10 magos Dell Latitude 5430 (12.gen Core I7 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest