Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akasztott
csendes tag
tegnap regisztraltam a TW-n, igenyeltem is a MC kartyat.
kerdesem a kovetkezo: kinaba szoktam neha napjan utalni, viszont az utolso 2db utalas nem ment el, amin buktam is 60.000 forintocskat.
a magnet banknal vagyok, de a kinai bank lopott meg ennyivel, azt mondjak a magnetesek...magnetnel 2540ft az utalasi koltseg, ha jol emlekszem.nos kerdes a kovetkezo: ha TW-n keresztul utalnam kinaba a penzt (USD-ben kerik), viszont valami problema lenne a cimzett altal megadott adatokkal (a legelso utalas sikeresen elment, az utana levo ketto mar nem, es ezen buktam ilyen szep osszeget...), akkor is szamithatok sikertelen utalasonkent kb 30.000 forint bukasra vagy mi az isten tortent itt?
nekem a bankom semmit se jelzett, o toluk kiment az utalasom.tovabba szemelyesen is be lehet fizetni a TW hazai raiffeisen bankjaban a TW szamlamra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Interactive Brokers társalgó
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óra topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Warhammer 40.000
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest