- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Megkaptam az első tesz fizetést AUD ban, átalakítottam Lei-re, és kb hihetetlen hogy még a saját bankomnál is jobban váltotta, kevesebb mint 150Ft ot buktam rajta, aztán pedig elküldtem a bankszámlámra, és azt írta hogy 200leiből 200 leit fogok kapni, amit kétlek, de nagyon kíváncsi vagyok.
Nem is értem ez hogy lehetséges, most belegondolva, egy havi fizum elment a paypal dupla sápjára : ((((
Más.
Pár napja elkezdett valaki hívogatni külföldi számokról párszor oroszosságból, és még ismeretlen helyekről is, ez az egyetlen komoly oldal amire múlt héten regisztráltam, és esetleg kérhet azonosítást, de arról csak küldenének valamit értesítést, hogy keresni fognak, nem?
Létezik hogy a Transferwise keres, valami adat egyeztetésre?Az orosz országos kijelzés miatt kétlem, de nyilván nem akarom felvenni, ki tudja miféle átverés lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- iPhone topik
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Napelem
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest