Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Megkaptam az első tesz fizetést AUD ban, átalakítottam Lei-re, és kb hihetetlen hogy még a saját bankomnál is jobban váltotta, kevesebb mint 150Ft ot buktam rajta, aztán pedig elküldtem a bankszámlámra, és azt írta hogy 200leiből 200 leit fogok kapni, amit kétlek, de nagyon kíváncsi vagyok.
Nem is értem ez hogy lehetséges, most belegondolva, egy havi fizum elment a paypal dupla sápjára : ((((
Más.
Pár napja elkezdett valaki hívogatni külföldi számokról párszor oroszosságból, és még ismeretlen helyekről is, ez az egyetlen komoly oldal amire múlt héten regisztráltam, és esetleg kérhet azonosítást, de arról csak küldenének valamit értesítést, hogy keresni fognak, nem?
Létezik hogy a Transferwise keres, valami adat egyeztetésre?Az orosz országos kijelzés miatt kétlem, de nyilván nem akarom felvenni, ki tudja miféle átverés lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- -70% FULLOS Lenovo ThinkPad T14: Ryzen 7 4750U 8mag, 32GB, 512GB, 14" FHD, vil.HU bill,IR,ujj.olv
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest