- Nem nyílnak a Foldok?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
AaronBass #232 üzenetére
Most sikerült működésre bírni a sima controllert C-D-ként úgy, hogy csináltam egy Generic Midi-t, arra betöltöttem egy custom mappingot, és csak átraktam minden parancsot A-ról C-re, B-ről D-re.
Minden gomb jól működik, csak a ledek nem úgy világítanak, azok az 1. controllert másolják. Ezt hogy tudom változtatni?
-
Kasza08
őstag
válasz
AaronBass #232 üzenetére
Oké, most már van sokkal nagyobb probléma is. Firmware+driver variálás óta ha bekapcsolom a controllert heves zúgás jön a hangfalakból, amit vagy úgy oldok meg, hogy újraindítom a gépet, vagy a gép újraindítja magát. Ez után elmúlik.
Igaz, előbb tettem fel a drivert, mint a firmware-t, pedig a drivert csak ehhez a firmware-hez írták. Tegyem fel újra a drivert? -
Kasza08
őstag
Tudjátok hol lehet azt beállítani, hogy a két Digital Jockey közül az egyik az A és B decket kezelje, míg a másik a C és D-t? Remélem nem kell hozzá mapping
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nem nyílnak a Foldok?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest