- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
AaronBass
tag
Amikor frissen felrakod a traktort, első indításnál tuti befogja dobni, de egyszerre a kettőt, most hogy jobban átgondoltam nem fogja kezelni alapból... Ez olyan mintha két billentyűvel akarnál játszani egy kétszemélyes játékkal...
Saját evolution uc17-es kontrolleremnél, csak egy gombnyomás a (global channel) és akár 99db kontrollert tudnék külön használni...
Lehet nem úszod meg, és generic midivel kell megoldanod!
De előtte egy dolgot próbálj ki, hogy az 1. kontrolleren csak az egyik, mondjuk A deck volumet állítod be, és a 2. kontrolleren pedig a C deck volemét! Ezzel ki is lehet deríteni, hogy külön van-e a két kontroller vagy egybe...Ha egybe van, külön moderálni kell minden egyes gombot, potit, ami szívás...
És még csak elképzelni se tudom hogy lehetne... -
-
AaronBass
tag
válasz
>Noname< #213 üzenetére
Csáó!
A beállításokba kitudod rendelni a fülest, hogy hova menjen! (settings-output-monitor)
Érdemes közbe valamelyik deck cue gombját lenyomni, hogy tudd mit hova állítasz!Egyszerre csak egy hangkártyát tudsz használni!
Asio esetén mindig az elsődleges hangkártyán keresztül fog menni a hang!
Egy kis segítség, hogyan állítsad be:
[link]
[link] -
-
AaronBass
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Asio4all-t használok, alaplapi hanggal, Dj, zeneszerkesztő programhoz!
(Az asio segítségével közvetlen beszél a progi, a hangkártyával, Wint kikerülve, hogy gyorsabb legyen!)
Most 7végén elutaztam Pécsre, haza jöttem, és ha elindítom valamelyik programot (FL studio, Traktor Pro-t) kifagy, és kék halált kap a gép! Letöröltem az asio-t így alap Via-t használ a progi, így már nem fagyott ki! Hiába raktam vissza az Asio-t más verziókba (2.1, 2.9) ugyan úgy kifagy, és +hal! Azért kell az Asio mert anélkül recseg a hang, és megeszi a procimat...
Senki nem használta a gépemet, csak pihent 4 napot... Nem értem... Win7 Home kb 3 hete lett újrarakva, és fullra fel van frissítve a win! Minden más, pl game, converter hiba nélkül fullon fut!
Segítségeteket köszönöm előre is!
Üdv. Ab. -
AaronBass
tag
válasz
Boadnare #181 üzenetére
Hello!
Mivel a Traktor asio-t vagy más ezközt használ, ezért csak sztereóba fog menni! Sajnos nem fogod tudni megoldani! Nagyon max akkor ha Abletonba integrálod a traktort, és abletonba beállítod a hangkártyát, na akkor talán menni fog, de alapból, sajnos nem fog menni!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv. Ab. -
AaronBass
tag
Csáó!
Tarktorba azt rendelsz ki amit akarsz... Azaz settings - controller manager - és ott add... kiválasztod a controllert, és utána már csak be kell állítgatni 1gyesével, hogy mi mi legyen... Pl Add in... kiválasztod mondjuk a Volume-t learn és megmozgatod a potit, majd kiválasztod melyik deck hangját állítsa! A gombokat érdemes toggle, invert módba használni, hogy elég legyen 1szer megnyomni az aktiváláshoz, és ugyan így 1szer az inaktivitáshoz!
Remélem tudtam segíteni! -
AaronBass
tag
-
AaronBass
tag
Csáó!
Rosszul csinálod! Nem így kell!
Traktor -> Settings -> Controller Manager -> Add in -kiválasztod amit akarsz állítaní -> Learn -megmozgatod a potit elvileg learn mellet kifog írni valami midi számot -> Assignment -kiválasztod valamelyik deck-et, és utána a learn-ra megint rámész hogy szürke legyen -> x és elvileg működik!
Üdv. Ab.
-
AaronBass
tag
Csáó!
Persze hogy működni fog! Csak ezt a "direkt kifejlesztett" cuccot azért írják, hogy kb mindent megvegyél, hogy szerintük tuti jó legyen miden!
Jelen esetben, ha dj 2-vel használod, és annál csak jobb lesz, azaz dj 10, a legrosszabb esetben is ugyan azt fogja tudni, mint a dj 2, de ezt erősen kétlem! Szóval bukni nem fogsz!
Üdv. Ab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest