- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Videó is van erről, de itt van leírás, amit használtam én is. Ez egy a Win 11 fórumában levő, egyik hozzászólónak a leírása, azt másolom ide.:
"1.) Kiírod a telepítőt pendrive-ra.
2.) Elindítod addig, ameddig a hibát nem dobja, hogy nem támogatja.
3.) Nyomsz egy SHIFT + F10 -et, erre beadja a parancssort.
4.) Parancssorba beírod, hogy 'regedit', erre beadja a rendszerleíró adatbázist.
5.) HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup 'Mappát' kikeresed benne.
6.) Itt, Új/Kulcs -kén hozzáadod a 'LabConfig' kulcsot.
7.) Kulcson belül felveszel három dword32 értéket: BypassTPMCheck, BypassRAMCheck,
BypassSecureBootCheck és az érték minden esetben '1' és hexa típusú a base.8.) Bezárod a regeditet és írsz egy exitet a parancssorba, ekkor visszadob a hibához.
9.) Bal felső sarokban nyomsz egy vissza nyilat és folytatod a telepítést a windows verzió kiválasztásától...
10.) Felmegy a win 11 és örülsz... (telepítést leszámítva a beállítás annyi ideig se tart ameddig ezt elolvastad... )"
Ez a módszer a windowsból való frissítésként való telepítéskor is működik, szóval nem csak tiszta install esetén!
A RAMCheck rész csak akkor kell, ha nincs legalább 4gb ram a gépen, amire telepíted. Ha van SecureBoot opció a biosban és azt bekapcsolod, akkor az a sor sem kell. Ilyen esetben, elég csak a TPM-es részt beírni a registrybe.
Szerk: A legfrissebb Rufus telepítő egyébként már olyan, hogy annál semmilyen mókolás nem kell, csak kiírni vele a Windows 11-et a pendrivera és telepíteni, mint bármelyik másik verziót. Ő telepítéskor, már eleve kikapcsolja ezeket az ellenőrzéseket. Én még nem próbáltam, de elvileg jó, videó van róla neten. Persze ez a módszer, csak tiszta telepítéskor működik, a Windowson belül indított frissítésnél nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PXN V9 Kormány szett PC-hez és Konzolokhoz
- Lenovo Thinkpad T14 Ryzen 5 4650u/8GB/256GB SSD/14"FHD laptop
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 12GB eladó
- DELL OPTIPLEX 7010 SFF PC, I5-3570 CPU, 2 GB R5 430 VGA, Windows 10
- ASUS Vivobook Pro 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - MAGYAR - Win1
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Transcend 128GB M.2 SSD // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest