- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fefe66
tag
Segítség kellene!
A routeremhez jelerősítőt szeretnék párosítani de amíg a routeren a mac szűrés be van kapcsolva az istennek se megy amint kikapcsolom a jelerősítő egyből csatlakozik .Már több tipust kipróbáltam mindegyiknél ez volt .
Telefonok médialejátszók tévék simán csatlakoznak mac szűréssel is . Mit tegyek? -
Fefe66
tag
válasz
Intruder2k5 #50470 üzenetére
Király vagy !!!
Gondolhattam volna hogy a nod szivat mert régebben jártam már így egy másik eszközzel de akkor csak kikapcsoltam de ez a módszer teljesen jó és még nem ismertem ezer hála KÖSZI -
Fefe66
tag
Sziasztok
Segítség kellene vettem egy ilyen V2 rotert a hozzáadott cd vel gyors telepítés sikerült van net csak wi-fin kábelen nincs (azon keresztül írok) de a menüjébe hogy beállításokat végezzek sehogy nem tudok belépni ip cím alapján már mindent megpróbáltam de nem sikerült , a mellékelt képen levőt írja ki de még soha nem jött elő az az ablak ahova be kell írni a jelszót.:Az előző V1 el simán megcsináltam minden 15 perc alatt ez kifogott rajtam már azon vagyok hogy visszaviszem a boltba . Valami ötlet?
-
Fefe66
tag
válasz
Intruder2k5 #42107 üzenetére
Hát nagyon köszönöm sikerült örök hálám
-
Fefe66
tag
válasz
krealon #42096 üzenetére
Na nagy nehezen egy oldalról sikerült letöltenem (mert amit Te írtál ott nem találtam de a név segített Köszi) fel is toltam a routerre de utána a mellékelt kép fogad amint megpróbálok bejelentkezni a webes felületre már kb 10 szer reseteltem de semmi változás a gyári lemez
easy beállítás varázslójával van vezetékes net ,de semmi több valami tipp hogy mi lehet a bibi -
Fefe66
tag
Hali segítség kellene dd-wrt firmware van fen és egy legfrissebb gyári firmware-t szeretnék visszarakni
ami bin kiterjesztésű hogy csináljam mert a webes felületen próbálom feltölteni de azt írja ki hogy nem sikerült.
Ha lehet egy kicsit részletes segítség kellene
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest