- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem éppen van soros kábelem, de hát elég messze lakom Tőled... Bár 4-5 darabot már én is észhez térítettem, de általánosságban Alex szokott ilyen ügyben segíteni, viszont Ő is a "nagyfaluban" lakik, ami Neked szintén nem a szomszédban van! Persze, ha valahogy eljut hozzánk a router akkor nagyon szívesen (gondolom ezt mondhatom a nevében is, hiszen sokszor felajánlotta már), de ha van hozzá némi érzéked, egy forrasztópákád, meg rá egy órád, akkor sokkal jobban járnál, ha beszereznél egy saját DKU-5 kábelt, mert akkor legközelebb is kéznél lenne, ha ez előfordul!
-
-
Pedig úgy kellene valahogy!
http://itcafe.hu/tema/tp-link_wr1043nd_router/hsz_11771-11771.html
Szerintem inkább olyan fw-vel próbálkozz, ami nem boot-os, mondjuk ezzel!
http://www.tp-link.com/Resources/software/TL-WR1043ND_V1.0_120210.zip
Ha ez felment, akkor próbáld rá a régi boot-ost...
Hoppá, ilyen már nincs a TP-LINK szerverén! Na de hátha tud itt adni valaki... Ha nem, akkor marad az OpenWrt, vagy a gyári!
OpenWrt elvileg rámegy ugyanígy mtd paranccsal...
-
Szia!
Vagy használod OpenWrt-vel, vagy pedig teszel rá egy régebbi gyárit, amiben a régi rendszerbetöltő van (ugyanis ez a probléma forrása), majd ezt követően mehet rá vissza a DD-WRT, bár abból is van lényegesen újabb, csak a weboldalról nem érhető el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest