- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
laca71 #71231 üzenetére
Ha van lehetoseg kabelre, akkor biztositsa az az osszekottetest!
Annyi, hogy a WR1043ND halozati beallitasait valahogy hozza kell igazitani a fo router altal kiosztott halozati beallitasokhoz:
- statikus IP-vel (+gateway, +DNS)
- vagy DHCP-n kapott IP-velAz OpenWrt oldalon levo "multicast forwarding"-ra (vagy: udprxy, ugmpproxy) szerintem szukseged lesz, de majd a hozzaertok megmondjak.
-
xabolcs
őstag
válasz
laca71 #71227 üzenetére
Es hogyan jott kepbe az xupnpd? Masik DLNA szerverrel probaltad mar? Pl. SimpleDLNA?
Amikor a halozati radio nem az AX3600-ra kapcsolodik, akkor hogyan kapcsolodik az otthoni halozatodra?
-
xabolcs
őstag
válasz
laca71 #71222 üzenetére
de nem tudom mit kell beállítani, hogy a helyi hálózaton megjelenjen az erősítő és a mobilomról is lehessen streamelni zenét..
Az erosito felhasznaloi kezikonyveben nincs ilyesmi? A netradiotol hogyan kapja a zenet? Hogyan tudja fogadni a zenet? Milyen formatumot es protokollokat ismer?
Esetleg a netradionak nincs ilyen zenefogado funkcioja?
-
twingo16v
tag
válasz
laca71 #66554 üzenetére
Gyári fw-ben be lehet állítani, csak nem műkôdik, én is szívtam vele nem keveset, de nem jött össze!
Használj Vargalex féle openwrt-t ha v1-es routered van, ha újabb, akkor LEDE-t, és akkor tudok segíteni.A 66303-as hozzászólásban már leírtam korábban, és kép is van, hogy egyszerűbb legyen.
-
nimfas
addikt
válasz
laca71 #66552 üzenetére
Vargalex verzióban volt ilyen tűzfal egyéni szabály :
"#" jelet vedd ki a sorok elől ha átírtad a saját igények szerint. Bár ez adott oldalra szól, de tuti át lehet írni hogy semmi ne menjen. (ismerősnél maga a WiFi volt időzítve)
#Block URL on certain time for specified IP
#
#URL_STRING=facebook.com
#LOCAL_IP=192.168.1.188
#TIME_START=10:00
#TIME_END=16:00
#
#echo Blocking $URL_STRING from $LOCAL_IP at time interval $TIME_START - $TIME_END
#iptables -I FORWARD -s $LOCAL_IP -m string --string $URL_STRING --algo bm -m time --weekdays Mon,Tue,Wed,Thu,Fri --timestart $TIME_START --timestop $TIME_END -j DROP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest