- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Tangerine #67942 üzenetére
Az mindegy, hogy gyári firmware, vagy OpenWrt, a módszer nem változik. Gyárinál arra figyelj, hogy vágd le a bootloader-t, vagy olyan image-t tölts le, amiről már valaki levágta.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Tangerine #67940 üzenetére
Nem kell leírásokat keresni, ott van az OpenWrt wiki-ben.
-
Tangerine
senior tag
válasz
Tangerine #67897 üzenetére
Nem bírtam kivárni, míg megjön az ebayes USB-soros kütyü, inkább megcsináltam a max3232-es szintillesztő áramkört ez alapján. Úgy néz ki, hogy működik a dolog, pedig még egy USB-soros kábelt is közbe kellett iktatni, mert nincs soros port a gépen.
Tehát addig eljutottam, hogy be tudok lépni a putty-val routerbe, és látni ahogy bootolgat újra meg újra.
Az a kérdés hogy hogyan tovább, mert elég sok különböző leírást láttam, és nem tudom melyik a megfelelő. És főleg hogy mit kellene rátölteni.Ja, és 1.8-as verziójú a router.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Tangerine #67863 üzenetére
A választ már megkaptad, de hogy az is világos legyen, hogy miért jött a "Failed to erase block" üzenet: egyszerűen azért, mert az általad felírni kívánt firmware file mérete (ugye azért, mert tartalmazza a bootloader-t) nagyobb, mint a firmware partíció mérete. Így elérkezett egy olyan flash pozícióig, ahol már nem tud blokkot törölni...
-
woodworm
veterán
válasz
Tangerine #67859 üzenetére
Jobb lett volna előtte kérdezni!
Feleslegesen őrzöd a routert, a parancsban kiadtad az automatikus rebootot. Ha ez az írásvédett partíció miatt mégsem történt meg, akkor keress egy vágott fw-t és azzal próbáld meg újra, ne ezzel a bootossal.A link csak akkor jó, ha tényleg v1-es a routered.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Tangerine #38521 üzenetére
Szia!
Látszik, hogy felismerte:
[ 35.320000] pwc: Philips SPC 900NC USB webcam detected.
[ 35.530000] pwc: Registered as video0.
[ 35.530000] usbcore: registered new interface driver Philips webcamMivel az én buildemet használod, így felteheted a luci-app-mjpg-streamer csomagot és akkor LuCI-ban config-olhatod az mjpg-streamer-t. Ott minden egyértelmű lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest