Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ez már csak így van... És mindig is így lesz. Persze, én azért valahol megértem bpmcwap-ot is, ez az első sokk hatása, mikor szembesül vele, hogy ez most nem jött össze. De ahogy Te is mondod, nyilván körültekintőbbnek kellett volna lenni! Én belinkeltem egy könyvtárat a DD-WRT FTP-n, amiben volt két file. Ő nem tudta, hogy melyiket lehet feltenni, és melyiket nem, mégis felnyomta az egyiket. Jó, lehet, hogy rákérdezett, de a választ már nem várta meg, nekifogott találomra, és nem jött össze. És távol álljon tőlem, hogy ezzel bárkit is bármire rábeszélni akarjak, de én ebben a helyzetben is azt mondom, hogy ha van forrasztópákája, és némi érzéke a dolgokhoz, akkor sokkal inkább neki kell fogni, és megcsinálni, mintsem garanciába visszavinni. Miért is? Ha kicserélik, akkor megint ott lesz, hogy rá kéne tenni egy másik fw-t, mert hát a gyári ugye nem jó. Ekkor megint jön majd a para, hogy de mi van, ha ez sem sikerül? Akkor hogy viszem vissza megint? Már hülyének fognak nézni...Stb... Ha viszont vesz egy adatkábelt, megcsinálja magának, onnantól sokkal bátrabban fogja mókolni, mert ott lesz a tudat, hogy ha nem sikerül valami, akkor itt a kábel, és 15 perc alatt megcsinálom. De még egyszer hangsúlyozom, maga a művelet nem nehéz, de aki nem látott még forrasztópákát, nem volt a kezében csavarhúzó, az ne álljon neki ennek sem! Vigye vissza szépen garanciába, igaz, hogy arra várni kell 10-20 napot, de eddig mindenkinek gond, és kérdések nélkül kicserélték.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- LED világítás a lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
vargalex