- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz
vargalex #5026 üzenetére
köszi
tegnap sikerült valamit úgy elállítgatnom hogy csak na. teljes reset lett belőle, és kezdhettem mindent előröl.
nem kicsi szopás.. még mindig van ami nem megy. Volt egy 09.01 backup mentésem, de ezt a #&@ sztem nem csinált semmit. legalábbis csak pár setting fájl volt elrakva.kérdés 1: hogyan lehet a routeren futó minden cuccot lementeni. Tényleges backup, minden beállítás, minden csomag, minden fájl. Ami most a routeren van, hogy egy reset után csak felmásoljam / updateljem stbstb és készen legyen 10 perc alatt.
kérdés2: felraktam a transmisson 2.x itt találtam a fórumon a linket ahonnan le lehetett frissíteni a csomagot. fut a routeren, látom h seedel. DE a whitelist-ben nincs benne a 192.168.*.*. csak a 127-es.
két helyen tudom átírni. init.d/transmission, ott benne van. /mnt/hdd/tor/config/ settings.json
Ezt a másodikat próbáltam már átirni nano val, menti reboot, és eltünik. A szolg leállítva, disabled enabled start kill mindenhogyan probáltam már, de minden egyes rebootnál eltűnik.
Így nem tudok weben keresztül hozzáférni a torr felületéhez.pls help köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Okos Otthon / Smart Home
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AliExpress tapasztalatok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest