-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
SMartin-HU
tag
Hy,
Csak a mobilom és egy optoelektronikai műszer kommunikál 5GHz-en. Minden más 2,4GHz és n szabvány.
A beállítások szerintem jók, bár már arra sem vennék mérget ezek után.
Minden amivel kommunikál be van állítva és jól működik a kapcsolat. Egyszerűen csak a jel erőssége nem stimmel.
Ja és pozitívum, hogy sosem szakadt meg a kapcsolat semmilyen terhelés alatt sem. (Baromi nagy jó pont...!)
-
SMartin-HU
tag
Sziasztok!
Jó ideje használom már ezt a routert és meg vagyok elégedve a tudásával, DE csak nálam ilyen undorítóan gyér a wifi jel?
Annyira kis távot lő be, hogy már már lassan használhatatlan. Mászkálok a házban és vagy van... vagy nincs. (Rossz szokás munka közben....) A konyhámban már nincs is jel
pedig kb 6 méter. Mintha szelektálná, hogy hol kapok netet
Jelzem a pincében példátlanul jó jel van.
A régi Asus routeremet most ismét beüzemeltem kíváncsiságból és annak a jelét még a szomszéd utcában is röhögve megtalálom. Pedig nem kellene, mert nem semmilyen módon nem nevezhető a kiemelkedőnek a teljesítménye.
A szervizzel már meggyűlt a bajom, nem szívesen küldeném be.
Ha esetleg a csere mellett döntenék, kérlek írjatok olyan modellt amit helyette szívesen ajánlanátok. A Dual-Band nem lényeges és az új Asusokkal rossz tapasztalataim vannak a cégnél.
Akár mellé is hajlandó vagyok venni egy + routert ha kell.... de szükségem van a stabil, erős wifire.
Minden ötletre vevő vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest