- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabifotos
senior tag
Érdekes dologra bukkantam ma.
Épp a Mac szűrést babráltam Suste 0.8.1-ben, és router restart után olyan IP címet láttam a dhcp listán amelyik laptop épp mellettem hevert, kikapcsolt állapotban. (rossz akksival) Ez hogy lehet? Valami cache-ből adott ip-t neki?
-
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
WDR3600, suste FW-rel.
FTP szerver működik. Elérem kivülről a rá csatlakoztatott pendrive-ot. (ftp://külső címen)
Hogyan tudom megoldani, hogy a luci webes felülete ne jelenjen meg ha a külső IP-met kívülről bepötyögöm a böngészőbe, de az FTP tartalmát ha lehet böngészőben szeretném megjeleníteni? -
szabifotos
senior tag
Sziasztok!
Van itthon +1 wdr3600 használaton kívül. Írnátok pár kreatív felhasználási formát, hogy mire tudnám használni? A jelerősség mindenhol megfelelő mert már így is 2db AP van a házban.
Ha semmi ötletem nem támad akkor eladás lesz a sorsa.
-
szabifotos
senior tag
Az 1. router "sima" routerként konfigolva "Hozzáférési pont"-ként. Ennek az egyik portjára kábelen megy a másik AP 1-es LAN portjára. Az AP pedig "Hozzáférési pont (WDS) módban". Mindkét eszköz a 11-es csatornán. A másodikon a DHCP kikapcsolva. Azonos SSID.
Rendben. szétnézek ott
-
szabifotos
senior tag
-
szabifotos
senior tag
öööö... jó kérdés! Ha jól rémlik nem igazán volt világos az md5 ellenőrzés és csak ennél találtam 0.6 sums file-t. Még most sem világos, mit csináltam, (vagy hogy csináltam-e egyáltalán valamit,) még a leírások alapján sem. De úgy tűnik, működik. Most azonos csatornán megy a két eszköz. Mehetnek különre? A "második" eszköz (Hozzáférési pont (WDS) módban van). Mi az a 9092?
-
-
szabifotos
senior tag
Húú! Van itthon 2db WDR3600. Nagyon régen keresek valami hasonló megoldást, mert a 2 eszköz olyan helyen van hogy mindkettőt látja a kliens tablet egyszerre és vacilál közöttük. AP-ként használtam eddig ugyan azzal az SSID-vel, de ugye így váltáskor megszakadt a kapcsolat. Honnan tölthető ez a FW? Kíváncsi vagyok...
Gyári felületen simán csatolom fájlt és műxik a frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest