- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Azért ezt így nem mondanám, én már írtam párszor, hogy hogyan és mire használom a routert, arra tökéletes.
Tv wifivel, mediaplayer lannal (itt a cucc procija a szűk keresztmetszet hálózati lejátszáskor)
1080p sima/3d mkv 16-18gb között megy rendesen
B25/50 hd hanggal megy rendesen30/3as netet tökéletesen kiszolgál, nyilván ha nagyon nagy filmet nézek, akkor nem megy a letöltés, de a seed nem zavarja.
Terheletlenül 15MB/s-el írható, terhelés mellett 6-8MB/s.
Ezen értékeket figyelembe véve a legdurvább be50et is bőven ki tudja szolgálni.Nyilván 250 torrent letöltése egyszerre irreális, de seedbe nem zavar annyit, ha nem olyan magas a feltöltés.
Én töltöttem már egyszerre 30-40en torrentet, de akkor persze nem próbáltam meg mellette nagy filmet nézni.
-
poli27
veterán
Igen ez nekem is zavarja a szemem sokszor.nekem se volt eleg egy router de meg egy nas sem,ezert van egy linuxos szerverem itthon.ezt nem fogja vissza a net meg a sok torrent.igaz kicsit tobbet fogyaszt mint egy nas,de amennyibe kerult a hasonlo tudasu nashoz kepest kis koltseg volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest