- Google Pixel topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
Sziasztok,
Köszönöm mindenkinek az ötletelést akár itt a topicban, akár privátban írt választ a kérdéseimre! Pár dolgot már kipróbáltam, gondolom leírom a tapasztalatokat hátha érdekes lehet:
- Először kipróbáltam a teljesítmény emelésre vonatkozó ötletet, de igazából nem hozott eredményt, hiába állítottam át a javasolt CA-ra az országot, nem tűnt úgy, hogy változna az adóteljesítmény, nem látszott erősebbnek a hálózat (itt még nem is kommunikációról beszélek, hanem csak két külön gépen futtatott stumbler progival próbáltam nézni a jelerősséget) Próbáltam azt is, hogy lejjebb vettem a teljesítményt, ott sem láttam számottevő változást. Mondjuk eddig egyik TP-Link routeremen sem volt érdemi hatása a TX Power állítgatásnak, valakinek segített ez esetleg?Aztán előkotortam egy szintén OpenWRT-s MR3220-ast (nem mertem megszámolni hány router van otthon
) és beállítottam, hogy WDS-ben legyenek a 3600-assal. Működik is az összekapcsolódás, de valami mégsem stimmel, mert hiába van fent a második router, a jelerősség és a kapcsolat stabilitása nem lett jobb, olyan, mintha még mindig csak a 3600-as gyenge jelére csatlakozna a gép. Viszont mind a két router IP-jét látom, vagyis működik a WDS kapcsolat. Az alábbiak alapján állítottam be:
3600: Access point (WDS) mód, fix csatorna, DHCP bekapcsolva
3220: Client (WDS) mód, A csatorna, SSID, BSSID, a titkosítás+jelszó és az IP tartomány ugyanaz, mint a 3600-ason. DCHP kikapcsolva, gateway a 3600-as IP címe.Ahogy írtam összejön a WDS kapcsolat, mert mind a két routert tudom pingelni, bejelentkezni a LuCI-ba. Sőt, ha a 3220-asra kábellel csatlakozom, akkor rendesen tudok netezni, vagyis a bridge is működik, csak pont a wifi maradt ugyanolyan gyenge, holott másfél méterre van tőlem a 3220-as. Mit ronthattam el?
Köszi, Z.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Így használod a ChatGPT-t
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- Google Pixel topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Egyedi Purple szín, gyors teljesítmény és 100%-os akku 64 GB- 3 hó gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest